Πέμπτη 18 Μαΐου 2023

Πολύς ο κόσμος για τον Κωστή Χατζηδάκη στην εκδήλωση που διοργάνωσαν ο Σπύρος και η Κατερίνα Σταθούλη (Βίντεο)

Ο Αντιδήμαρχος Αμαρουσίου Σπύρος Σταθούλης, με τη σύζυγό του Κατερίνα, διοργάνωσαν χθες βράδυ πολιτική εκδήλωση στήριξης στον Κωστή Χατζηδάκη, Υπουργό Εργασίας και Υποψήφιο βουλευτή Β1 Βόρειου Τομέα Αθηνών με τη Νέα Δημοκρατία. Στην εκδήλωση που έγινε στο Ξενοδοχείο Civitel, παρευρέθηκε και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θόδωρος Αμπατζόγλου.

Εντύπωση μας έκανε η σύζυγος του Σπύρου Σταθούλη, η οποία αν και με σπασμένο πόδι (φωτο), ήταν εκεί από νωρίς για να υποδεχτεί τον κόσμο. Όπως μάθαμε στην διοργάνωση της εκδήλωσης, σημαντικό ρόλο είχε και ο Άγης, γιος της Κατερίνας και του Σπύρου Σταθούλη. 

Πριν την ομιλία, η συγκέντρωση είχε μορφή και διάθεση ενός κοκτέιλ πάρτι, που άρχισε από τις 8:30 μ.μ στον κήπο του Ξενοδοχείου, δίπλα από την πισίνα.

Γύρω στις 10 μ.μ σε αίθουσα του Ξενοδοχείου, ο Σπύρος Σταθούλης, και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου καλοσώρισαν τον Κωστή Χατζηδάκη, και στη συνέχεια, ο υπουργός πήρε το λόγο. 

Κωστής Χατζηδάκης : "Χαιρετίζω και τη ΝΔ εσωτερικού και τη ΝΔ εξωτερικού!" είπε κάνοντας χιούμορ ο υπουργός, εννοώντας πως ευχαριστεί και αυτούς που ήταν έξω από την αίθουσα αφού ο κόσμος ήταν πολύς και δεν μπόρεσαν όλοι να μπουν μέσα



Δείτε στο βίντεο χαρακτηριστικά στιγμιότυπα..


Φωτο: Στην πρώτη σειρά, παρακολούθησαν την ομιλία του Κωστή Χατζηδάκη, από αριστερά: Μανώλης Κουτσογιαννάκης (υπ. βουλευτής ΝΔ Β1 Βόρειου Τομέα Αθήνας), Πόπη Καλαϊτζή (σύζυγος Κωστή Χατζηδάκη), Θόδωρος Αμπατζόγλου (Δήμαρχος Αμαρουσίου) και Πολυτίμη Λεονάρδου (Αντιπεριφερειάρχης Κοινωνικής Πολιτικής και Πολιτισμικής Ανάπτυξης)




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου