Δευτέρα 26 Δεκεμβρίου 2022

ΕΙΝΑΙ ΓΕΓΟΝΟΣ: Ο Άι Βασίλης ήρθε στο Μαρούσι!

Ένα όμορφο αμάξι με δυο άλογα παρήγγειλε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, Θόδωρος Αμπατζόγλου, να βρίσκεται την παραμονή Χριστουγέννων, στο Χριστουγεννιάτικο Χωριό, στο Μαρούσι. Μαζί με την άμαξα, κατέφθασε και ο Άι Βασίλης με ξωτικά και Αγιοβασιλίτσες.

Υπό τον λαμπερό ήλιο της μέρας που θύμιζε Άνοιξη, ο Δήμαρχος πρώτος άρχισε να μοιράζει κόκκινα μπαλόνια και σκουφιά στα παιδιά. 

Σε πολύ λίγο, γέμισε ο τόπος φωνούλες χαράς, ενώ πολλά παιδιά (και μεγάλοι ακόμα) έκαναν πατινάζ στο παγοδρόμιο κρατώντας τα κόκκινα μπαλόνια.

Κάθε μπαλόνι και μια ευχή για Ειρήνη, Αγάπη και Ευτυχία σε αυτόν τον ταλαιπωρημένο πλανήτη.
Έχει κάτι μαγικό η εικόνα αυτή: Δίνει ελπίδα πως το 2023 θα έρθουν καλύτερες μέρες.

Φωτο: Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας με τους κατακόκκινους πρεσβευτές της Ειρήνης.

Δεν θα σταματήσουμε να λέμε πως φέτος το Χριστουγεννιάτικο Χωριό στην πλατεία Αγ.Λαύρας είναι ένας μοναδικός παιδότοπος χαράς. Συγχαρητήρια στον Πρόεδρο της ΚΕΔΑ, Νίκο Πέππα, που φρόντισε για αυτό. 




Τον Δήμαρχο συνόδευαν ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής, οι Αντιδήμαρχοι Σπύρος Σταθούλης, Βαγγέλης Κάββαλος, Κωνσταντίνος Ρώτας, Γιάννης Νικολαράκος, ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας, ο Πρόεδρος του Ο.ΚΟΙ.Π.Α.Δ.Α Πέτρος Κόνιαρης, η Γραμματέας του Δημοτικού Συμβουλίου Μαρία Δήμητρα Ρώτα και η Εντεταλμένη Σύμβουλος Τουρισμού Φανή Λέκκα.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου