Πέμπτη 17 Νοεμβρίου 2022

Και ο Ανδρέας Λοβέρδος στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ στο Δημαρχείο Αμαρουσίου (Βίντεο)

Στη φωτο ο Ανδρέας Λοβέρδος στην εκδήλωση του ΠΑΣΟΚ που πραγματοποιήθηκε χθες βράδυ (Τετάρτη 16 Νοε 2022) στο Δημαρχείο Αμαρουσίου. Δίπλα του, η Ραλλού Γιαννιού, υπεύθυνη οργανωτικού στην τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ-ΚΙΝΑΛ Αμαρουσίου



Η Ενεργειακή Κρίση και ο Κοινωνικός Αποκλεισμός ήταν τα δύο κύρια θέματα που ανέπτυξαν οι ομιλητές, Χάρης Δούκας (Γραμματέας Τομέα Ενέργειας ΠΑΣΟΚ-Κινήματος Αλλαγής) και Χριστόφορος Σκαμνάκης (Επίκουρος Καθηγητής Κοινωνικών και Πολιτικών Επιστημών Παντείου).

Στην εκδήλωση, παραβρέθηκαν και δημοτικοί σύμβουλοι του Αμαρουσίου, όπως οι : Παναγιώτης Σαγρής, Μάντυ Ρώτα, και Κώστας Βλάχος.

Εκεί και ο Πρόεδρος της Ένωσης Κρητών Αμαρουσίου, Κωστής Σηφάκης. Ο Πρόεδρος είχε σπασμένο το δεξί του χέρι, ύστερα από ατύχημα στην Γιορτή Τσικουδιάς (σκόνταψε στον πραγματικά ακατάλληλο και φθαρμένο τάπητα που είχε στρωθεί για να μην χαλάσει το παρκέ του Γυμναστηρίου όπου γινόταν η Γιορτή)

Η εκδήλωση δείχνει πως αρχίζει να δραστηριοποιείται η τοπική οργάνωση του ΠΑΣΟΚ στο Μαρούσι, με στόχο βέβαια μια δυνατή παρουσία στις εθνικές και αυτοδιοικητικές εκλογές



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου