Τρίτη 22 Νοεμβρίου 2022

Ο Αμπατζόγλου στη συναυλία «Φθινοπωρινές Νότες» - Μια μεγάλη βραδιά με 100 κιθαρίστες σε έργα Χατζιδάκι & Θεοδωράκη

Εμβληματικά έργα των δύο κορυφαίων μουσικοσυνθετών, Μίκη Θεοδωράκη και Μάνου Χατζιδάκι, απέδωσε η Κιθαριστική Ορχήστρα του Δημοτικού Ωδείου Αμαρουσίου «Μίκης Θεοδωράκης», με τη συμμετοχή της Παιδικής Χορωδίας του Ωδείου, στη συναυλία που διοργάνωσε ο Δήμος Αμαρουσίου και η Κοινωφελής Επιχείρηση (ΚΕΔΑ) με τίτλο: «Φθινοπωρινές Νότες» το Σάββατο 19 Νοεμβρίου 2022 στον πολυχώρο ΔΑΪΣ.

Τη βραδιά τίμησε με την παρουσία του ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θόδωρος Αμπατζόγλου ο οποίος συνοδευόταν από τη σύζυγό του Ελένη Τριανταφύλλη – Αμπατζόγλου.

Οι 100 κιθαρίστες, υπό τη διεύθυνση του συνθέτη, κιθαριστή και καθηγητή Βαγγέλη Μπουντούνη, ο σολίστ Βασίλης Μαστοράκης, οι Σοπράνο Βασιλική Καραγιάννη και Άννα Κατσούλη, με την Φωτεινή Κοσκόρου καλλιτεχνική διευθύντρια του Δημοτικού Ωδείου που είχε τη μουσική επιμέλεια της συναυλίας, χάρισαν στο κοινό που κατέκλυσε τον πολυχώρο, μια αξέχαστη και συναρπαστική βραδιά, σε μια μεγάλη γιορτή για την κιθάρα.

Ο Δήμαρχος Αμαρουσίου, στο σύντομο χαιρετισμό του αναφέρθηκε με τα θερμότερα λόγια στη δουλειά που γίνεται στο Δημοτικό Ωδείο «Μίκης Θεοδωράκης» που αποτελεί πρότυπο μουσικής παιδείας, συνεχάρη όλους τους συντελεστές της εξαιρετικής συναυλίας, ενώ δεν παρέλειψε να αναφερθεί και στην ΚΕΔΑ για την άριστη διοργάνωση. Ο Δήμαρχος τέλος προέτρεψε το κοινό να παρακολουθήσει το πρόγραμμα των Χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων που ετοιμάζει ο Δήμος με πολλές εκπλήξεις για μικρούς και μεγάλους.

Ο Πρόεδρος της ΚΕΔΑ Νίκος Πέππας ευχαρίστησε τον Δήμαρχο για τη συνεχή στήριξή του στις πρωτοβουλίες και δράσεις της ΚΕΔΑ και με την ευκαιρία αναφέρθηκε και στις επερχόμενες Χριστουγεννιάτικες δραστηριότητες.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου