Κυριακή 18 Σεπτεμβρίου 2022

Highlights από τη Λευκή Νύχτα στο Μαρούσι (αποκλειστικό βίντεο)

Το κέντρο του Αμαρουσίου πλημμύρισε από κόσμο το βράδυ του Σαββάτου. Πανηγυρική η ατμόσφαιρα, με μουσικές και ευχάριστα δρώμενα, που έφεραν τα χαμόγελα σε μικρούς και μεγάλους. Από την πλευρά της διασκέδασης, η Λευκή Νύχτα στέφθηκε με επιτυχία. Από την πλευρά όμως της αγοραστικής κίνησης, μέτρια πράγματα, κάποια καταστήματα δούλεψαν, κάποια όχι.

Μια ιδέα από το κλίμα που επικράτησε χθες βράδυ στο Μαρούσι, στο βίντεο που ακολουθεί:


Ο κόσμος έχει διάθεση για διασκέδαση και για ψώνια, αλλά στον δύσκολο αυτό καιρό της οικονομικής κρίσης, λείπει το χρήμα.

Το ρεπορτάζ έδειξε ότι ο κόσμος διψά για ζωή, θέλει να ξεφύγει από το μαύρο της πανδημίας. Έτσι λοιπόν, όλοι απόλαυσαν τις μουσικές σκηνές που είχαν στηθεί σε τέσσερα σημεία της πόλης.

Η κεντρική σκηνή, με τους The Ortsa Band (φωτο), είχε στηθεί στην πλατεία Ευτέρπης. Καλό γκρουπ, για λαϊκή διασκέδαση, άρχισε το πρόγραμμα σχετικά νωρίς, τα γκρουπ όμως που βρίσκονταν στα άλλα σημεία της πόλης, άργησαν να αρχίσουν και αυτό ήταν λάθος.

Σε γενικές γραμμές όλα κύλησαν ομαλά και ευχάριστα. Από την πλευρά του Δήμου, η διοργάνωση ήταν καλή, και η επόμενη φορά σίγουρα θα είναι καλύτερη.

Σημειώνουμε ακόμα, πως, γύρω στις 7 το απόγευμα, εμφανίστηκαν μέλη της ελευθεριακής συλλογικότητας διαπασών που πέταξαν τρικάκια και ανάρτησαν πανό στην πλατεία Ευτέρπης, με σύνθημα « 5 χρόνια μετά οι λευκές νύχτες ακόμα φωτίζουν τις μαύρες όψεις της σύγχρονης βαρβαρότητας».

Ακολουθούν άλλες εικόνες από την χθεσινή βραδιά….









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου