Παρασκευή 16 Σεπτεμβρίου 2022

Γίνονται μόδα τα ηλεκτρικά πατίνια – η χρήση τους γρήγορα και από πολιτικούς!

Όλο και περισσότερους βλέπεις να χρησιμοποιούν ηλεκτρικό πατίνι στο Μαρούσι. Σύμφωνα με πληροφορίες μας, και ένας υποψήφιος Δήμαρχος στην Λυκόβρυση-Πεύκη, οσονούπω θα μετακινείται με ηλεκτρικό πατίνι, εμπνεόμενος από το παράδειγμα του πρωτοπόρου Αχιλλέα Μπέου ο οποίος έτσι κόβει βόλτες στον Βόλο.

Δείτε στο βίντεο, τον Μπέο που, εδώ και τρία χρόνια, εργαλειοποίησε το ηλεκτρικό πατίνι για επικοινωνιακούς λόγους...



Λέγεται πως, και στο Μαρούσι, ο Πέτρος Κόνιαρης, θα αφήσει το παλαιό του ποδήλατο και θα πάρει ηλεκτρικό ποδήλατο ή πατίνι. 
Η πολιτική είναι σαν το ποδήλατο. Για να κρατήσεις την ισορροπία σου πρέπει να κινείσαι μπροστά συνεχώς. Αν σταματήσεις πέφτεις. Και το να κινείσαι μπροστά σημαίνει να βλέπεις και να υιοθετείς το καινούργιο. Οι εποχές αλλάζουν. Πολλά χρόνια πριν, ο Τσίπρας είχε παπάκι. Μετά πέρασε στη μηχανή μεγάλου κυβισμού, αλλά τώρα αν θέλει να είναι "προοδευτικός" πρέπει να πάρει πατίνι. Το ίδιο πρέπει να κάνουν και Μητσοτάκης, Ανδρουλάκης, Κουτσούμπας και οι λοιποί... 

Αν σκέπτεστε κι εσείς να αγοράσετε ηλεκτρικό πατίνι, οι τιμές αρχίζουν περίπου από τα  300 ευρώ και φτάνουν ως και 2000. Ακριβότερο βέβαια είναι το ηλεκτρικό ποδήλατο.





1 σχόλιο: