Κυριακή 3 Ιουλίου 2022

Συναρπαστική η Σοφία Μανουσάκη στη συναυλία του Κορκολή στο Μαρούσι (Βίντεο και εικόνες)

Η κρητικοπούλα Σοφία Μανουσάκη (είναι από τα Χανιά) εντυπωσίασε τους πάντες στην εμφάνισή της στη συναυλία του Στέφανου Κορκολή στο Μαρούσι. Ερμήνευσε με σπάνια ευαισθησία τραγούδια του Κορκολή και άλλων συνθετών, και απέδωσε με εκρηκτικό τρόπο εμβληματικά τραγούδια του παγκόσμιου ροκ.

Δείτε στο βίντεο το πώς ερμήνευσε και χόρεψε το Satisfaction. Μαζί της, εντυπωσιακός στην ηλεκτρική κιθάρα ο Κωστής Πυρένης



Κορκολής : «Είμαι χαρούμενος που βρίσκομαι στο υπέροχο Μαρούσι!» 

Χαρούμενος που βρίσκεται στο Μαρούσι για να εορτάσει με τη συναυλία τα 35 χρόνια παρουσίας του στην ελληνική μουσική, δήλωσε ο Στέφανος Κορκολής, μιλώντας αποκλειστικά στο ΜΑΡΟΥΣΙ Ανεξάρτητο Παρατηρητήριο, λίγο πριν τη συναυλία.



Η συναυλία άρχισε γύρω στις 9 και μισή. Ο Στέφανος Κορκολής ανέβηκε στη σκηνή έπαιξε πρώτα το ορχηστρικό κομμάτι του Sensitivities και αμέσως μετά το τραγούδι «Ζωή με το κομμάτι». Ύστερα κάλεσε στη σκηνή την Σοφία Μανουσάκη με τα λόγια:

«Όταν άκουσα πρώτη φορά την Σοφία πραγματικά ενθουσιάστηκα και αμέσως έτρεξα στον πολύ μεγάλο μου δάσκαλο τον Μίκη Θεοδωράκη. Και μου είπε ο Μίκης «αυτή είναι αποκάλυψη μεγατόνων». Η Σοφία Μανουσάκη είναι ένας νέος άνθρωπος που δεν καταναλώνεται στην ευκαιριακή και γρήγορη αναγνωρισιμότητα, αν και θα μπορούσε να το κάνει πολύ εύκολα, αλλά αφιερώνεται στην μουσική, αφιερώνεται στην τέχνη της και περιμένει υπομονετικά να πάρει από εσάς εκείνο που της αξίζει…»

Φωτο : Η Σοφία Μανουσάκη στο backstage του Αίθριου Θέατρου

Λίγο πριν αρχίσει η συναυλία η Σοφία Μανουσάκη, δήλωσε χαρούμενη που βρίσκεται στο Μαρούσι για τη συναυλία του Στέφανου. Δείτε το βίντεο... 

\

Πάνω από 2500 άτομα παρακολούθησαν τη συναυλία που γρήγορα εξελίχθηκε σε ροκ πάρτι. 

Παρών και ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θόδωρος Αμπατζόγλου συνοδευόμενος από τη σύζυγό του Ελένη Τριανταφύλλη.

Ακολουθούν άλλες εικόνες από τη συναυλία












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου