Τρίτη 21 Ιουνίου 2022

ΓΙΑ ΝΑ ΜΗΝ ΣΕ ΠΙΑΝΟΥΝ ΑΔΙΑΒΑΣΤΟ : Κυκλοφόρησε το νέο τεύχος Smart Plaza

Κοντός ψαλμός αλληλούια : Δυνατός «αστρολόγος» προβλέπει πως το Φθινόπωρο έρχονται οι πιο hot εθνικές εκλογές. Και οπωσδήποτε μετά την Έκθεση Θεσσαλονίκης. Το πιθανότερο: Οκτώβριο 2022. Ένα χρόνο μετά, τον Οκτώβριο του 2023 θα γίνουν και οι αυτοδιοικητικές.

Εκατοντάδες τα ρεπορτάζ με την είδηση: Μπουτίκ στη Μύκονο άνοιξε η αξεπέραστη σε τρέλα και εξυπνάδα δημοτική σύμβουλος Αμαρουσίου Μαρίνα Πατούλη. Και στην είσοδο τοποθέτησε χρυσαφένια επιγραφή Marina Princess (Πριγκίπισσα Μαρίνα).

★Το γεγονός αποδεικνύει την απαραβίαστη συμμαχία Μαρίνας – Τύπου. Ο Τύπος θέλει μια είδηση να πουλάει. Η Μαρίνα προσφέρει τρέλα για να έχει το θεαματικό βήμα της στον Τύπο. Αν αυτό δεν είναι έξυπνο μάρκετινγκ, τι άλλο είναι;

Τα καλύτερα έρχονται και στο Καλοκαιρινό Φεστιβάλ του Δήμου Αμαρουσίου, από 25 Ιουνίου μέχρι 18 Ιουλίου. Έλα και δεν θα πλήξεις, σε περιμένουν εκπλήξεις. Στο Αίθριο Θέατρο, τον δροσερό και πευκόφυτο τόπο στο Μαρούσι. Κηφισίας 219.

Μια οφειλόμενη εξήγηση: Μπορεί να γράφουμε κάτι κάπου κάποτε για την Αντιπρόεδρο της ΚΕΔΑ Κατερίνα Βουρλάκη (φωτο), όμως γράφουμε πάντα το όνομά της σωστά. Δεν είμαστε εχθροί με την Κατερίνα. Είμαστε φίλοι που ακόμα δεν έχουν συναντηθεί.

Σε ανοδική πορεία οι (συμ)μετοχές των Αντιδημάρχων Γιάννη Ιωαννίδη και Νώντα Κατσιγιάννη στον Δήμο Αμαρουσίου. Πολύ καλά πάει και ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ Πέτρος Κόνιαρης.

Παίζει γερή μπάλα αλλά δεν έχει αντίπαλο ο Θόδωρος Αμπατζόγλου. Δεν φαίνεται άλλος υποψήφιος Δήμαρχος που να μπορεί να τον κοντράρει στις επόμενες δημοτικές εκλογές στο Μαρούσι. Συνεπώς, κατεβαίνει και παίρνει άνετη νίκη στις 8 Οκτωβρίου 2023.

Τελικά δεν θα είναι υποψήφιος Δήμαρχος στο Μαρούσι ο Βασίλης Κόκκαλης. Λέγεται ότι η φημολογούμενη διεκδίκηση της Περιφέρειας Αττικής από την Έφη Αχτσιόγλου, έκανε τον Πατούλη να κρατήσει δυνάμεις και να διατηρήσει τον Κόκκαλη στο βαρύ πυροβολικό της δικής του ομάδας.

Η Αχτσιόγλου είναι από τα πιο δυνατά και μεθοδικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Αναδείχτηκε πρώτη στην ψηφοφορία για την Κεντρική Επιτροπή του κόμματος. Προωθεί σχετικά αθόρυβα την καριέρα της εδώ και περίπου οχτώ χρόνια, όταν ξεκίνησε ως μετακλητή υπάλληλος στο γραφείο του Γιώργου Κατρούγκαλου, που ήταν τότε ευρωβουλευτής.

Καιρός ήταν : Στις πρώτες θέσεις είδαμε τον Θανάση Βλαχοπιώτη (στη φωτο με κίτρινο μακό) στην ενημερωτική συνάντηση για το έργο και τους στόχους της δημοτικής Αρχής που συγκάλεσε ο Δήμαρχος Αμαρουσίου Θόδωρος Αμπατζόγλου την Τρίτη 14 Ιουνίου. Αυτό δείχνει ότι ο Βλαχοπιώτης μάλλον θα είναι υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος στις ερχόμενες δημοτικές εκλογές. Και σίγουρα θα εκλεγεί και στην πρώτη πεντάδα. Είναι από τα πιο ικανά στελέχη της γαλάζιας παράταξης στο Μαρούσι.

Πώς θα χαρακτηρίζαμε  το γλέντι που έγινε στο Ψαλίδι και κράτησε μέχρι και τις πρωινές ώρες; Με μια λέξη: Μπόμπα! Τα άλλα sites του Μαρουσιού αναφέρουν με κάθε λεπτομέρεια τους επίσημους που παραβρέθηκαν στα πρώτα τραπέζια. Καλώς, οι επίσημοι πρέπει να αναφέρονται, αλλά και οι ανώνυμοι έχουν ψυχή και μάλλον αυτοί είναι που δίνουν κυρίως ψυχή. Το ΜΑΡΟΥΣΙ Ανεξάρτητο Παρατηρητήριο, επαινεί ιδιαίτερα τα ανώνυμα ταλέντα που έλαμψαν στην διάρκεια της ωραίας βραδιάς.

Τα καλύτερα έρχονται δεν μπορεί. Κάποτε θα σταματήσει η ανθρωποφαγία και θα γίνουμε λεοπάρ γάτες. Όπως το λέει η Ναλύσα και η Ολίνα:

Και θα ξαναγεννηθούμε από τις στάχτες
Και θα γίνουμε δυο λεοπάρ γάτες
Όμορφες και μοσχομυρωδάτες
Και θα ξύνουμε γλυκά τις πλάτες
Ο ένας του άλλου ή επάνω σε φλοκάτες
Δε θα τρέφουμε άλλες αυταπάτες πια

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου