Τρίτη 28 Ιουνίου 2022

ΡΕΠΟΡΤΑΖ : Προεκλογικού χαρακτήρα η συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στο Μαρούσι

Έγινε χθες, η προεκλογικού χαρακτήρα συγκέντρωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Αγ.Λαύρας στο Μαρούσι. Παλαιά και νέα μέλη του κόμματος ήταν εκεί, με βουλευτές και μέλη της Κεντρικής Επιτροπής. Ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης #Ενωμένο Μαρούσι, Γιώργος Καραμέρος χαιρέτισε την εκδήλωση, ζητώντας «ένα θερμό χειροκρότημα για τα νέα μέλη του ΣΥΡΙΖΑ» και καταλήγοντας «πάμε σε μία μάχη νικηφόρα τον Σεπτέμβριο».

Όλοι οι ομιλητές ανέφεραν ότι εκλογές θα έχουμε αμέσως μετά το Καλοκαίρι, τον Σεπτέμβριο ή το αργότερο τον Οκτώβρη.
Ο Κώστας Ζαχαριάδης (βουλευτής και τομεάρχης Εσωτερικών του ΣΥΡΙΖΑ) είπε ότι «έχουμε περίπου 100 μέρες» μέχρι τις εκλογές, προβλέποντας έτσι κάλπες στις αρχές του Οκτώβρη.

Κώστας Ζαχαριάδης:
 
«Οι εκλογές όσο ταχύτερα γίνουν τόσο καλύτερα για τη χώρα μας …θα έχουμε ένα αποτέλεσμα που θα τρίβουν τα μάτια τους. Θα είμαστε πρώτοι με διαφορά. Έχουμε περίπου 100 μέρες, πάμε αποφασιστικά, θα δώσουμε τη μάχη σε όλες τις γειτονιές, σε όλες τις πλατείες..»

Στη συγκέντρωση μίλησε και η Αννέτα Καββαδία, η οποία φαίνεται ότι θα είναι υποψήφια βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ στην εκλογική περιφέρεια Β1 ΒΤ Αθήνας. Στις εκλογές του 2019, ήταν υποψήφια, αλλά δεν κατόρθωσε να εκλεγεί.

Αννέτα Καββαδία:
«Απέναντί μας έχουμε μία από τις πιο τοξικές κυβερνήσεις που έχουν περάσει από αυτόν τον τόπο. Πρέπει να φύγουν χθες. Χρειάζεται πολύ μεγάλη προσπάθεια από όλες και όλους μας…»

Πάνος Σκουρλέτης :
«Αυτές οι εκλογές θα αποδειχτούν πολύ εύκολες για εμάς… Προτείνω όταν θα μιλάτε με τον κόσμο να έχετε στην τσέπη έναν λογαριασμό της ΔΕΗ και να τους τον δείχνετε. Και αν σας πούνε τι έγινε επί ΣΥΡΙΖΑ να έχετε και έναν παλιό λογαριασμό και να τους πείτε ότι από το 2015 μέχρι το 2019 δεν ανέβηκε ούτε ένα ευρώ η ΔΕΗ…»

Μαριλίζα Ξενογιαννακοπούλου:
«Σήμερα είναι ημέρα χαράς και ανάτασης. Ανταποκριθήκατε στο κάλεσμα του Προέδρου του Αλέξη Τσίπρα, να στείλετε πίσω τον λογαριασμό και αυτό φάνηκε την ημέρα των εκλογών στις 15 του Μάη που ψήφισαν 150 χιλιάδες παλαιά και νέα μέλη, στέλνοντας ένα πολύ ισχυρό πολιτικό μήνυμα. Ένα μήνυμα πολιτικής και κοινωνικής αλλαγής. Και αυτή η αλλαγή είναι και εφικτή και αναγκαία για τη χώρα μας. Οι εκλογές όπως φαίνεται θα γίνουν πολύ γρήγορα, στις αρχές Σεπτεμβρίου, αρχές Οκτωβρίου το αργότερο…»

Συντονιστές της εκδήλωσης ήταν ο Βασίλης Μπούρας και ο Σπύρος Σαμιακός. Ο Κυριάκος Χάγερ, μέλος της δημοτικής παράταξης #Ενωμένο Μαρούσι, μας είπε ότι οι καρέκλες που είχαν φέρει στον χώρο ήταν 300. Εάν υπολογίσουμε και τους ορθίους, στη συγκέντρωση παραβρέθηκαν πάνω από 500 άτομα.





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου