Κυριακή 23 Μαΐου 2021

Η αποκρυπτογράφηση μιας φωτογραφίας

Τι έκαναν προχθές, οι εφημέριοι Αγίου Παντελεήμονος Πεύκης και Ζωοδόχου Πηγής Λυκοβρύσεως, με τον Αντιδήμαρχο Πεύκης στην ταβέρνα Τα Πεύκα; Την φωτογραφία μας την έστειλε ο Αντιδήμαρχος Πεύκης Παναγιώτης Ιωάννου (στη φωτο με το λευκό πουκάμισο) και ο οποίος μας γράφει... 

 

«Ήταν μια προσπάθεια να αφουγκραστούμε τα προβλήματα των ανθρώπων του Δήμου μέσα από την ποιμαντική Δράση των ιερέων και να εκφράσουμε τον σεβασμό μας στο έργο τους. Ενωμένοι μπορούμε να κατορθώσουμε πολλά !!»

Τώρα πώς κατόρθωσαν να αφουγκραστούν «τα προβλήματα των ανθρώπων του Δήμου» στην ταβέρνα, είναι ένα θέμα το οποίο θα αποφύγουμε να σχολιάσουμε.

Θα βεβαιώσουμε όμως πως όλοι όσοι συχνάζουν στα Πεύκα αφουγκράζονται σίγουρα πεντανόστιμο κοκορέτσι, κοντοσούβλι, παϊδάκια και πολλά άλλα καλούδια.

Αξίζει να σημειωθεί ότι η παραδοσιακή ταβέρνα-ψησταριά Τα Πεύκα, βρίσκεται στην οδό Χαϊμαντά 34  στο Μαρούσι και στο κάτω μέρος ενός μικρού υψώματος όπου παλιά βρισκόταν το σπίτι του Γιώργου Κατσίμπαλη, ο οποίος ονομάστηκε από τον Χένρι Μίλερ και «Κολοσσός του Αμαρουσίου».



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου