Παρασκευή 4 Ιουνίου 2021

Η Αθηνά Κοντοδήμα στο ARTΕΜΕΙΣ festival στο Μαρούσι (Βίντεο)

H νεαρή τραγουδοποιός Αθηνά Κοντοδήμα θα εμφανιστεί την τρίτη μέρα του Φεστιβάλ ARTΕΜΕΙΣ (Δευτέρα 19 Ιουλίου) με δικά της τραγούδια και διασκευές που κινούνται κυρίως σε παραδοσιακό ύφος εκτελεσμένα με ποπ διάθεση και ηλεκτρονικό ήχο.

 

 


Η Αθηνά κατάγεται από την 'Ηπειρο αλλά ζει μόνιμα στην Αθήνα. Ξεκίνησε από πολύ μικρή να τραγουδά και να κάνει live με τις εκάστοτε μπάντες της σε αποκλειστικά αγγλόφωνο ρεπερτόριο.
-Το 2010 φτιάχνει την πρώτη της μπάντα και παίζουν σε γνωστές σκηνές της Αθήνας ως το 2015.
-Το 2014 παίζει στο 5ο μουσικό φεστιβαλ Δεσφήνας με τους Active Member.
-Συμμετείxε για 2 χρόνια (2015-2016) στη δεκαμελή soul-funk μπάντα Soulmates.
- Έχει κάνει δύο χρόνια κλασσικό τραγούδι , θεωρία μουσικής και σολφέζ στο ωδείο Αεναον και πλέον κανει μαθήματα φωνητικής με τη Σοφία Νοητή. Έχει τραγουδήσει σε αρκετά festivals και σκηνές σε όλη την Ελλάδα(stavros tou notou,papagalos rock stage,Simi fest,Africana,SixDogs,Kremlino,Λιπάσματα,Κύτταρο,Gazarte,LakeParty κ.α.)
-Mαζί με τους Kourelou band έχει τραγουδήσει σε διάφορες χώρες του εξωτερικού όπως Μάλτα,Σουηδία,Νορβηγία.
-To 2019 συμμετέχει στο "κάτι για σένα" ένα τραγούδι του Παντελή Κυραμαργιού που κυκλοφορεί από την Panik Records" και κάνουν live σε όλη την Ελλάδα .Την ίδια χρονιά στο live τους στα Λιπάσματα έρχεται σαν guest o Γιάννης Κότσιρας και τον Αύγουστο ανοίγουν τη συναυλία των Πυξ Λαξ στο Lake Fest στη Λίμνη Τριχωνίδα.
Επιπλόν συνεργάζεται με τον συνθέτη-κρουστό από την Κρήτη Αντώνη Ζαχαράκη (γνωστός για τις συνεργασίες του με την Νταγάκη,Σ.Κραουνάκη,Γ.Ν.Ζερβάκης κ.α) ηχογραφώντας το κομμάτι "η αγάπη που αγαπώ" σε μουσική δική του και στίχους του Γιάννη Ζαρκαδούλα,και τραγουδάει με τον γνωστό ραπερ ΤΑΦ ΛΑΘΟΣ στην Αγγλικανική Εκκλησία στα πλαίσια του church sessions του σταθμού Pepper.
Τέλος συμμετείχε στο live αφιέρωμα του Π.Σιδηρόπουλου του Δημήτρη Καρρά στο Ίλιον Πλας.

-Το καλοκαίρι του 2020 κυκλοφορησε το single "ΣΤΑΛΑ" -σε μουσική δική της και στίχους του Πάνου Λυκουριά -όπου παίζεται στην τηλεόραση μέσα από τη συχνότητα του mad tv.
https://www.youtube.com/watch?v=vVKDdEPUHMg&ab_channel=AthinaKontodimaAthinaKontodima
-Τον Δεκέμβρη του 2020 δίνει μια τηλεοπτική mini συνέντευξη στην εκπομπή "Μουσικό Κουτί" στην ΕΡΤ.
-Τον Απρίλη του 2021 κυκλοφορεί το single με τίτλο *2* από την Minos Emi

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου