Παρασκευή 28 Μαΐου 2021

Η Σαββέρια Μαργιολά στο ARTΕΜΕΙΣ festival στο Μαρούσι (Βίντεο)

Είναι η νέα εκπρόσωπος του έντεχνου τραγουδιού στην Ελλάδα. Η Σαββέρια Μαργιολά θα εμφανιστεί την πρώτη μέρα του Φεστιβάλ, Σάββατο 17 Ιουλίου. Την ίδια μέρα θα είναι οι Kadinelia και οι Babo Koro. Μην χάσετε τη μαγική αυτή βραδιά.

 

Η Σαββέρια Μαργιολά γεννήθηκε στην Αθήνα και κατάγεται από μουσική οικογένεια. Είναι κόρη του γνωστού μουσικού Δημήτρη Μαργιολά και εγγονή του μουσικοσυνθέτη και βιολιστή Γιώργου Μαργιολά. Σπούδασε πιάνο, κλασικό χορό, είναι πτυχιούχος Κοινωνιολογίας του Παντείου Πανεπιστημίου Αθηνών και έχει κάνει μεταπτυχιακό στην Ιατρική Σχολή του Πανεπιστημίου Αθηνών. 

Η Σαββέρια, με καινούργια τραγούδια αλλά και παλαιότερα, σπουδαίων δημιουργών (Μάνου Χατζιδάκι, Μίκη Θεοδωράκη, Βασίλη Τσιτσάνη, Διονύση Σαββόπουλου, Θάνου Μικρούτσικου, Σωκράτη Μάλαμα, Θανάση Παπακωνσταντίνου κ.α), σημειώνει εξαιρετική παρουσία στην ελληνική μουσική σκηνή.

Διαθέτει βαθιά εκφραστική φωνή και μια εκπληκτική ικανότητα να μεταμορφώνει το παλιό σε καινούργιο. Ακόμη και ένα  λαϊκό τραγούδι (Της Ταβέρνας το Ρολόι του Βασίλη Τσιτσάνη), γίνεται από τη Σαββέρια, ένα σύγχρονο ροκ κομμάτι.

 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου