Δευτέρα 22 Φεβρουαρίου 2021

Η Ρένα Χαλιώτη αδιαφόρησε να αποκτήσει το Μουσείο μας πολύτιμο έκθεμα- Τι καταγγέλλει η Έφη Μανιάτη

Η μαρουσιώτισσα ζωγράφος Έφη Μανιάτη (φωτο), έχει πολλά να καταθέσει για τα πολύτιμα (και τώρα πια χαμένα) αντικείμενα που κάποτε χάρισε στο Λαογραφικό μας Μουσείο. Αλλά, έχει πολλά να πει και για την Ρένα Χαλιώτη, για την οποία αναφέρει ότι αδιαφόρησε να αποκτήσει το Μουσείο, ιστορικό ξυλόγλυπτο του 1898. Σε επικοινωνία που είχαμε μαζί της, μας είπε:

-Πριν καιρό, μαρουσιώτισσα φίλη μου, μου είπε ότι ήθελε να χαρίσει στο Λαογραφικό Μουσείο, εξαιρετικά σπάνια ξυλόγλυπτη κούνια του 1898, μοναδικό κειμήλιο και τεκμήριο από την τοπική ιστορία.

Το είπα στην Ρένα Χαλιώτη, που τότε ήταν υπεύθυνη, και μου απάντησε «δώσε μου το τηλέφωνό της και θα επικοινωνήσω να κανονίσουμε». Μάταια περιμέναμε επί μήνες. Η Ρένα Χαλιώτη δεν έπαιρνε τηλέφωνο. Της το έλεγα πάλι και αδιαφορούσε...

-Τελικά πήρε τηλέφωνο; Τι απέγινε το ξυλόγλυπτο;

-Δεν πήρε ποτέ. Πλήρης αδιαφορία. Η φίλη μου εκνευρίστηκε τόσο, που αποφάσισε να κάνει την ξυλόγλυπτη κούνια γλάστρα και να φυτέψει λουλούδια.



12 σχόλια:

  1. Πολύ γρήγορα ξεχνά το καλό που της κάνουν η Κυρια Μανιάτη!!!Ο Ιουδας φιλούσε υπέροχα της ταιριάζει γάντι!!!Συγχαρητηρια Κυρια Μανιάτη για την υπέροχη συμπεριφορά σας και τα ψέμματα που λέτε εις βάρος ανθρώπων που σας έχουν φερθεί με τον καλύτερο τρόπο!!!Περιεργα πράγματα!!!Ξαφνικα όλοι τα βάλατε με τη Χαλιωτη???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Ανώνυμος ,που μιλά Αόριστα, κατηγορεί εκ μέρους μίας επαγγελματίας πολιτικού με χρόνια έμμισθες θέσεις στο Δήμο όλων μας, με ανύπαρκτο έργο ουσίας, μία πολίτη με πρόταση βράβευσης απο την Ακαδημία Αθηνών για την εθελοντική της δράση στο Δήμο μας..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. κόψε κατι η Ακαδημία Αθηνών πρότεινε την βράβευση; πρώτη φορά το ακούω !!!! στην Ακαδημία γίνονται προτάσεις απο φορείς ή ιδιώτες και αυτή αποφασίζει

      Διαγραφή
    2. Καταρχάς ο δημόσιος πολιτισμένος διάλογος χρήζει πληθυντικού ευγενείας ,θα ήθελα να μου ομιλείτε με τον ίδιο σεβασμό που σας απευθύνω και εγώ τώρα το λόγο μου,αλλιώς δημιουργείτε μία κατασκευασμένη ανισότητα προσπαθώντας να μειώσετε τον συνομιλητή σας.
      Θα ήθελα επίσης να επισημάνω να εντείνετε την προσοχή σας στην συντακτική δομή της άνωθεν πρότασης, αναφέρει ‘για πρόταση βράβευσης από την Ακαδημία Αθηνών για την εθελοντική της δράση’’ και όχι ‘πρόταση της Ακαδημίας Αθηνών για βράβευση’. Αν δεν κάνω λάθος Σχολικός Σύμβουλος του Υπουργείου Παιδείας εισηγήθηκε την πρόταση αυτή για την εθελοντική της δράση στα Δημόσια σχολεία και για τα Πολιτιστικά Δρώμενα στην κοινωνία του Αμαρουσίου.
      Πιστεύω πως αν της αποστείλετε αίτημα, θα σας την αποστείλει για να διαπιστώσετε ιδίοις όμμασι .

      Διαγραφή
    3. το ότι προτείνεται κάποιος στην Ακαδημία Αθηνών για βράβευση δεν αποτελεί σημαντικό στοιχείο για αναφερθεί στην προσφορά ενός ατόμου. Όπως έγραψα άνωθεν ο οιοσδήποτε μπορεί να προταθεί. Οσο για την συντακτική δομή της πρότασης, καλύτερα θα ήταν να αναφέρει ‘για πρόταση βράβευσης στην Ακαδημία Αθηνών για την εθελοντική της δράση’’

      Διαγραφή
  3. Ποιές έμμισθες θέσεις κύριε ή κυρία ανώνυμη?Έτσι είναι οι επαγγελματιες πολιτικοί?Η συγκεκριμένη δημοτική σύμβουλος και Αντιδήμαρχος Αμαρουσιου που δέχεται ομαδική επίθεση απο το συγκεκριμένο blog,οκ ´αυτα τα χρόνια ακόμα κι όταν είχε τρεις Αντιδημαρχιες δεν πληρωνόταν με δική της πρωτοβουλία!!!!.Αγαπαει τον τόπο της και είναι πάντα πρόθυμη να βοηθήσει με την καρδιά της όποιον έχει την ανάγκη της.Τώρα θα μου πείτε που να το ξέρετε εφόσον δεν προβάλλει ότι καλό κάνει!Κι επειδή αρέσουν τα στοιχεία στην Κυρια που υπερασπίζεστε για κοιτάξτε λίγο πίσω όπως ξαφνικά αρχίσατε όλοι να κοιτάτε και υπάρχουν αποδεικτικά στοιχεία όχι του φίλου ή φίλης το τηλέφωνο κλπ. αλλά επίσημα έγγραφα!!!Όσο για το έργο της το ξέρει όλο το Μαρούσι που την αγαπά.Καλό βράδυ σ´ολους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. μα τι μας λέτε... μέχρι και οδηγό, υπάλληλο του Δήμου, διατηρούσε για τις μετακινήσεις της..
      ούτε υπουργική θέση να κατείχε..
      μας φταίει το blog μετά..

      Διαγραφή
    2. Αγαπητέ κύριε ή Κυρια ανώνυμη.Αυτά που γράφω παραπάνω εγώ ότι η κυρία Χαλιώτη δεν έπαιρνε χρήματα για χρόνια μπορούν ν´αποδειχθούν κι άλλωστε ίσως τα βρείτε κι απο κάποια δελτία τύπου αν και απ´οσο γνωρίζω η ίδια δεν ήθελε ποτε να φαίνεται.Πρώτον γιατί το έκανε με την καρδιά της και δεύτερον για να μην έρθει ποτε σε σύγκρουση με τους συναδέλφους της.Τα δικά σας περί οδηγού?Μην το συνεχίζετε καλύτερα γιατί η εμπάθεια κάνει μπαμ.Δεν είναι κακό ν´αναγνωρίζουμε τα λάθη μας κάποιες φορές ούτε να δείχνουμε σεβασμό σε γυναίκες σαν την Κυρια Χαλιωτη που όλο το Μαρούσι ξέρει τι άνθρωπος είναι και πόσα έχει προσφέρει στον τόπο μας!!!Καλη συνέχεια σ´ολους!

      Διαγραφή
    3. εμπάθεια..εχθροί..Ιούδας..όλα αυτά τα μοιράσατε απλόχερα για αναφορά σε ένα γεγονός!Ποιός είναι εμπαθής και έκανε ''μπαμ''?! Οι χαρακτηρισμοί εν τέλη και όχι οι αποδείξεις είναι οι απαντήσεις σας ως εντολοδόχου της συγκεκριμένης Αντιδημάρχου.
      Επίσης γιατί πάντοτε αναφέρετε πως '' όλο το Μαρούσι ξέρει τι έχει κάνει..όλο το Μαρούσι την αγαπά...'' ? Σε εσάς το επαναλαμβάνετε ετσι? Μέχρι να γίνει αλήθεια.. γιατί αν ήταν αλήθεια δεν νομίζω πως θα χρειαζόταν να το επαναλαμβάνετε κάθε φορά,θα ήταν απλά αυταπόδεικτο.
      Σχετικά με τον οδηγό, φυσικά δεν ευθύνεται για κάτι, ο εν λόγω αξιοπρεπής κύριος, κάποιος του απαίτησε αυτό το εργασιακό πόστο,
      Θα χρησιμοποιήσω απλά τον δικό σας λόγο και θα πώ.. '' όλο το Μαρούσι ξέρει..''

      Διαγραφή
  4. Στο σχόλιό μου αναφορικά με την δική σας αρχική τοποθέτηση, αναφέρθηκα σε όλη την Αοριστία που διακατείχε κάθε σας αναφορά. Επιστρέψατε για να επαληθεύσετε την κριτική μου. Δηλώνετε ευθαρσώς πως το να δημοσιοποιήσει ,με γενναιότητα μία κυρία, τον προσωπικό αριθμό της για να την καλέσει οποιοσδήποτε ενδιαφερόμενος και να πληροφορηθεί σχετικά, είναι ευτελές και μηδαμινό μπροστά σε κάποια έγγραφα, που κάπου υπάρχουν, σε κάποια χρονολογία, τα οποία και προφανώς δεν μας τα παρουσιάζετε .. Διατυπώνετε μία αντίφαση που διακατέχει τους λαϊκιστές πολιτικούς ,έχετε ως πίστη πως η απτή αλήθεια ηττάται από την πλάνα αοριστία .. Λυπάμαι ,αλλά καθείς λογικός συνάνθρωπος μας ,θα πάψει να σας παρακολουθεί, και κάθε νόημα χάνεται από την συνέχεια του πολιτικού μας διαλόγου..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Μπορεί κάποιος να φέρει 10 φίλους να πουν ότι θέλουν όχι μια Κυρια.Τα στοιχεια που ειπα εγω οποιος ενδιαφέρεται μπορεί να τα βρει.Καλό βράδυ.Δεν πρόκειται ν´ασχοληθω άλλο μαζί σας!!Μαλλον δεν καταλαβαίνετε τ´αυτονοητα.Κουραστηκαμε ολοι!!!Καλο σας βράδυ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή