Σάββατο 7 Δεκεμβρίου 2019

ΜΕΤΑΜΟΡΦΩΣΕΙΣ : Ο Φούρνος της Κεραμικής έβγαλε σήμερα Ρεβυθάδα – Επειδή στο Μαρούσι, δεν νοείται νηστικός καλλιτέχνης!

Δεκαπέντε εξαιρετικοί κεραμίστεςγλύπτες από τις 11 το πρωί φιλοτεχνούσαν σήμερα έργα τους παρουσία κοινού, στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής στο Μαρούσι. Οι καλλιτέχνες εργάζονταν μέχρι τις 6 το απόγευμα. Νηστικοί; Όχι, βέβαια, στο Κέντρο αυτό, δεν νοείται νηστικός καλλιτέχνης. Έτσι ο φούρνος της Κεραμικής γύρω στις 2, έβγαλε λαχταριστή ρεβυθάδα

Πού έγιναν όλα αυτά τα αξιοσημείωτα 

Στο Κέντρο Ελληνικής Κεραμικής στο Μαρούσι (Λ.Κηφισιάς 207). Η Ομάδα Κεραμέων Ίχνη σε συνεργασία με την ΠΕΚΑ διοργανώνουν διαγωνισμό Γλυπτικής Κεραμικής με θέμα «Μετασχηματισμοί», με την παρουσία κοινού. Ο διαγωνισμός ξεκίνησε σήμερα Σάββατο 7 Δεκεμβρίου. 

Το κοινό είχε την ευκαιρία να δει ζωντανά τους καλλιτέχνες (φωτο) να μεταμορφώνουν τον πηλό σε θαυμάσια έργα. 


Στο γεύμα της ρεβυθάδας έχουμε να σημειώσουμε ότι σιγοψήθηκε στο φούρνο όλη τη νύχτα (give my compliments to the chef!). Εννοείται ότι εκτός από τους καλλιτέχνες έφαγαν και οι επισκέπτες (δωρεάν). Σωστό, αφού και ο νηστικός επισκέπτης, δεν μπορεί να θαυμάσει τα έργα.

Τι θα γίνει αύριο Κυριακή 8 Δεκεμβρίου

Μοναδική ευκαιρία αύριο να δείτε live τους καλλιτέχνες! 
Την Κυριακή οι συμμετέχοντες θα συνεχίσουν και θα τελειοποιήσουν τα έργα τους 11:00΄- 14:00΄τα οποία μετά το τέλος του διαγωνισμού αφού στεγνώσουν θα ψηθούν για να αξιολογηθούν από επιτροπή για την βράβευση εκείνου τού έργου που θα διακριθεί. Όλα τα έργα τού διαγωνισμού θα εκτεθούν κατόπιν για το κοινό. Η ημερομηνία της τελετής βράβευσης θα ανακοινωθεί αμέσως μετά την αξιολόγηση. 

Credits - Όλες οι φωτογραφίες ΜΑΡΟΥΣΙ Ανεξάρτητο Παρατηρητήριο 2019


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου