Σάββατο 21 Δεκεμβρίου 2019

Παρουσία του Άι Βασίλη το χριστουγεννιάτικο Bazaar στο Δημαρχείο Αμαρουσίου!

Από αριστερά : Γιάννης Ιωαννίδης, Άι Βασίλης, Πέτρος Κόνιαρης και Μάρθα Διονυσιάδου. Φωτ ΜΑΡΟΥΣΙ Ανεξάρτητο Παρατηρητήριο 2019 

Πραγματοποιήθηκε χθες, το Bazaar για την ενίσχυση του Κοινωνικού Παντοπωλείου. Ο Πρόεδρος του ΟΚΟΙΠΑΔΑ, Πέτρος Κόνιαρης, μετακάλεσε τον Άι Βασίλη  από τον Βόρειο Πόλο. Ο "άγιος" ήρθε κρατώντας μαγκούρα, μην τυχόν βρει καλικάντζαρους που θέλουν να παρεισφρήσουν στον Δήμο.

Ο Άι Βασίλης, επιθεώρησε τα πολλά δώρα (φωτο) που προσέφεραν οι επιχειρήσεις Αμαρουσίου και που διατέθηκαν με λαχειοφόρο αγορά. Δήλωσε ικανοποιημένος. Αργότερα, μιλώντας αποκλειστικά στο ΜΑΡΟΥΣΙ Ανεξάρτητο Παρατηρητήριο, αποκάλυψε πως θα τσεκάρει και στις αποθήκες του Δήμου, μήπως λείπουν τίποτα "δώρα" από περασμένες χρονιές. Φήμες λένε ότι, ύστερα από την επέμβαση του μαγκουροφόρου "αγίου", και κάτι από τις αποθήκες αν λείπει, θα εμφανιστεί θαυματουργικά τις επόμενες μέρες. 

Για το Bazaar που διοργάνωσε ο ΟΚΟΙΠΑΔΑ, δίνουμε συγχαρητήρια στον Πέτρο Κόνιαρη και στην ομάδα του. Μπράβο, τέτοια να γίνονται. Δεν είναι μόνο ότι έτσι θα ενισχυθεί το Κοινωνικό Παντοπωλείο, είναι και κάτι άλλο πολύ σημαντικό. Τα παιδάκια των Παιδικών Σταθμών που έφτιαξαν με αγάπη τα ωραία προς πώληση τεχνουργήματα, μας μεταδίδουν το μαγικό πνεύμα των Χριστουγέννων.

Πίσω από αυτή την κάρτα που ζωγράφισαν παιδικά χέρια, ήταν γραμμένο:

«Τα παιδάκια του παιδικού Σταθμού Αγ. Αναργύρων σας εύχονται χαρούμενα Χριστούγεννα και μια νέα χρονιά γεμάτη υγεία, αισιοδοξία, αγάπη και δημιουργία». 

Αυτή η φαινομενικά απλή κάρτα είναι φορτισμένη με όλη την ιερή αθωότητα και την αγάπη παιδιών. Ποιος τυχερός αγόρασε αυτή την μικρή κάρτα και δεν ένιωσε να τον αγγίζει ο μικρούλης Χριστός; 


Φωτο : Μαρίνα Τσουμπρή και Αγγελική Σκαρλάτου στην παιδική παράσταση «Το μυστικό της αγάπης» 

Το απόγευμα και παράλληλα με το Bazaar, για τα παιδιά των Δημοτικών Παιδικών Σταθμών πραγματοποιήθηκε η Χριστουγεννιάτικη μουσικοθεατρική παράσταση «Το μυστικό της αγάπης», σε σκηνοθεσία Κικής Αυγουστάτου. Έπαιξαν, χόρεψαν και τραγούδησαν, ο Σπύρος Αυγουστάτος, η Μαρίνα Τσουμπρή και η Αγγελική Σκαρλάτου.

Πριν αρχίσει η παιδική παράσταση, ο Αντιδήμαρχος Στέφανος Τσιπουράκης (φωτο), είπε:

«Πρέπει να αναγνωρίσω ότι ο Πέτρος Κόνιαρης κάνει μια σπουδαία δουλειά...Αυτές οι πρωτοβουλίες μας αρέσουν, ιδιαίτερα διότι πρωταγωνιστές είναι τα παιδιά και αυτός είναι ο σκοπός της ύπαρξής μας εδώ... το σύστημα εδώ είναι παιδοκεντρικό, για τα παιδιά σκεφτόμαστε για τα παιδιά σχεδιάζουμε για τα παιδιά λειτουργούμε..»

Φωτο : Ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Δημήτρης Σμυρνής και ο Δημοτικός Σύμβουλος Γιάννης Ιωαννίδης.








Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου