Κυριακή 22 Δεκεμβρίου 2019

Με σπασίματα μας εύχονται ...«Ευτυχισμένο το 2020» οι αναρχικοί στο Μαρούσι (βίντεο και εικόνες)

Έσπασαν τις μπάρες και τα μηχανήματα έκδοσης εισιτηρίων στον σταθμό του ΗΣΑΠ. «Κατέβασαν» τζαμαρία στο Everest στην αρχή της Ερμού. Γέμισαν συνθήματα την πλατεία Ευτέρπης, και προκάλεσαν ζημιές στην Εθνική Τράπεζα στη Διονύσου... Φωτο : Υπάλληλοι του ΗΣΑΠ στον σταθμό Αμαρουσίου, κοιτάζουν τις καταστροφές. Μπάρες και εκδοτήρια εισιτηρίων σπασμένα. 

Οι αντιεξουσιαστές "στόλισαν" το κτήριο της Εθνικής Τράπεζας της οδού Διονύσου, γράφοντας συνθήματα στο εξωτερικό του και στις πόρτες  εισόδου.

Και αφίσες προειδοποιητικές για συνέχιση του αγώναα τους αλλά και με ευχές με βιτριολικό  χιούμορ

Οι αφίσες που κόλλησαν σε πολλά μέρη, γράφουν πως "ο αγώνας συνεχίζεται" και "η έπαυλη Κούβελου κατάληψη θα μείνει και σας εύχεται ευτυχιμένο το 2020"!

Οι αστυνομικές δυνάμεις στα επεισόδια στην πλατεία ΗΣΑΠ, έκαναν χρήση χημικών και χειροβομβίδων κρότου-λάμψης.

Ένα βίντεο, από τα επεισόδια στην αρχή της Ερμού, από κάμερα ασφαλείας:Δειτε άλλες εικόνες ...

1 σχόλιο:

  1. Τι φταίνε οι υπάλληλοι, οι καταστηματαρχες, Τι φταίει ο κόσμος. που την πληρώνει ...? Τι κερδίζουν οι αντιεξουσιαστικες ομάδες απο αυτά τα επεισόδια. και τις εκτεταμένες καταστροφες? Ίσως μόνο την κατακραυγή... Αν θελουν πραγματικά να αλλάξουν τον κόσμο, ας το κανουν μέσα από οσες νόμιμες διαδικασίες διατίθενται, μετέχοντας ενεργά στο πολιτικό σύστημα, και στα κέντρα αποφάσεων...

    ΑπάντησηΔιαγραφή