Σάββατο 23 Νοεμβρίου 2019

ΕΠΙ ΤΟΥ ΠΙΕΣΤΗΡΙΟΥ – Κυκλοφόρησε το πρώτο τεύχος του Smart Plaza!

► Μην τρέξεις να βρεις το περιοδικό στο περίπτερο. Θα το διαβάζεις μόνο εδώ, στο ΜΑΡΟΥΣΙ Ανεξάρτητο Παρατηρητήριο.

►Τι είναι το Smart Plaza; Ειδήσεις για να μην σε πιάσουν αδιάβαστο, σχόλια, παρασκήνιο και πολλά άλλα.

►Στο κέντρο του Αμαρουσίου σχεδιάζεται να μεταφερθεί το Αστυνομικό Τμήμα! Αμήν και πότε. Για αυτό το θέμα συναντήθηκε την περασμένη Πέμπτη ο Αμπατζόγλου με αντιπροσωπεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Βορειοανατολικής Αττικής. 

►Ούπς! Με Δελτίο Τύπου μας πληροφορούν ότι η μετεγκατάσταση θα γίνει «για την καλύτερη αστυνόμευση της πόλης». Άσχετο. Η αστυνόμευση γίνεται μια χαρά και από εκεί που είναι. Την αστυνόμευση την κάνουν οι αστυνομικοί που μετακινούνται και όχι το Τμήμα που είναι ακίνητο. Το θέμα μας είναι άλλο. Ότι για να πας εκεί για κάποια δουλειά, αν δεν έχεις αυτοκίνητο, φίλε την έβαψες. Πρέπει να κάνεις ταξίδι και αρκετό ποδαρόδρομο. Η ταλαιπωρία είναι αυτό που μας καίει. 

Θα αφαιρεθούν και οι σκηνές στις ταινίες που δυνατόν να προκαλέσουν τάση για κάπνισμα; Εντοπίσαμε κάποια να καπνίζει ξεδιάντροπα (φωτο). Θα τηλεφωνούσαμε στο 1142 αλλά το ρουφιάνεμα το χρεώνουν

► 463 κλήσεις δέχθηκε προχθές το 1142. Από αυτές οι 129 ήταν καταγγελίες για μπαρ και ταβέρνες που κάπνιζαν οι ξεδιάντροποι....

► Χριστουγεννιάτικη διακόσμηση έκαναν στις εισόδους τους τα ΑΠΟΛΛΩΝΙΟΝ και EVEREST, αριστερά και δεξιά μπαίνοντας στην Ερμού.

Τι θέλει να πει ο ποιητής; Αναγνώστης που θέλησε να κρατήσει την ανωνυμία του, μας έστειλε το ποίημα που δυσκολευόμαστε να εξηγήσουμε...

Έχω κλάψει 
για πολλές βαλίτσες έχω κλάψει
για βιβλία πιο πολύ

Έχω ψάξει
και για πίνακες που φύγαν έχω ψάξει
νύχτα ήταν ή πρωί; 


► Καλά ρε αθεόφοβοι... Χόρεψε η Μαρίνα στη γιορτή Τσικουδιάς και δεν της βάλατε ούτε μία φωτογραφία; Τι σόι ενημερωτικά sites του Μαρουσιού είστε; 

► Μόνο στο ΜΑΡΟΥΣΙ Ανεξάρτητο Παρατηρητήριο, και στην ειδική έκδοση Smart Plaza, φωτογραφικό  στιγμιότυπο από τον χορό της Μαρίνας!

► Την αντιπροσωπεία των καθηγητών και των μαθητών που συμμετέχουν στη σχολική σύμπραξη του Ευρωπαϊκού προγράμματος ERASMUS+2018 -20, με τίτλο: “LOVE LIFE” φιλοξένησε ο Δήμος Αμαρουσίου.
Το 1ο Γυμνάσιο Αμαρουσίου έχει αναλάβει το νέο αυτό Ευρωπαϊκό πρόγραμμα με εταίρους της σχολικής σύμπραξης τέσσερα σχολεία από τη Γερμανία, την Πολωνία, της Ιταλία και την Κροατία.
Εκ μέρους του Δημάρχου Αμαρουσίου Θόδωρου Αμπατζόγλου, ο αναπληρωτής Δημάρχου, Αντιδήμαρχος Στέφανος Τσιπουράκης υποδέχθηκε τους μαθητές και τους καθηγητές των πέντε σχολείων στο Δημαρχείο Αμαρουσίου, παρόντος του Προέδρου της Σχολικής Επιτροπής Β’/θμιας Εκπαίδευσης, Μιχάλη Παπαδόπουλου.


► To Nobell στο Γαλάτσι απέκτησε αδερφάκι στο Μαρούσι, στην οδό Περικλέους 2 (Τηλεφ 210 -8022966). Ανοίγει τις πόρτες του από νωρίς το πρωί για καφέ, πρωινό και brunch. Το μεσημέρι ποικιλία γεύσεων από μπέργκερ, ριζότο, ζυμαρικά και πίτσες.

► Black Friday - Ένας στους 4 μαθητές στις 29 Νοεμβρίου θέλει να κάνει «κοπάνα» για να ψωνίσει. Σύμφωνα με έρευνα γνώμης που πραγματοποίησε το Εργαστήριο Ανάλυσης Αγορών και Καταναλωτικής Συμπεριφοράς του Οικονομικού Πανεπιστημίου Αθηνών

► Τι κρύβεται μέσα στο Χριστουγεννιάτικο Δέντρο που εγκατέστησε ο Δήμος Αμαρουσίου;
Γατάκι αδέσποτο που βρήκε στη βάση του ανοιχτό χώρο και μπήκε. Περιμένει και αυτό τα Χριστούγεννα...



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου