Τετάρτη 18 Σεπτεμβρίου 2019

ΑΛΕΚΟΣ ΑΡΑΠΗΣ -Συνέντευξη (Δεύτερο Μέρος)

Παύλος Σιδηρόπουλος και Αλέκος Αράπης. Rodeo club (Φωτογραφία Μ.Νταλούκας, 1986).

Για τον δίσκο «Άντε και Καλή Τύχη Μάγκες» τον οποίο και θεωρεί προϊόν εκβιασμού (όλα τα τραγούδια υπήρχαν με την φωνή του Παύλου)- για την μυστηριώδη Μαρία, στο σπίτι της οποίας πέθανε ο Παύλος- τα τραγούδια που έχει γράψει ο Αράπης- Τα πρώτα χρόνια που έπαιζαν οι Απροσάρμοστοι, λίγοι τους έδιναν σημασία, υπήρχαν και γιουχαΐσματα  ακόμη και αυγά στις συναυλίες, λογοκρισία από το ραδιόφωνο, και


όμως ο Παύλος συνέχιζε να γράφει τραγούδια- Τα παιδικά χρόνια του Αράπη- Πώς μπήκε στο συγκρότημα- Το πρώτο σχήμα των Απροσάρμοστων-Το όνομα, τους το έδωσε, η μητέρα του Παύλου. 

Η συζήτηση έγινε τον Μάρτιο του 2003.



Ακούστε το ΠΡΩΤΟ ΜΕΡΟΣ της Συνέντευξης,
ΕΔΩ

Το ΤΡΙΤΟ ΜΕΡΟΣ σε μελλοντικό χρόνο.


2 σχόλια:

  1. εν μεσω καραντινας αν υπαρχει διαθεσιμος χρονος ας βγουν και τα υπολοιπα μερη οσων ηχητικων ντοκουμεντων και εφοσον υπαρχουν.ευκαιρια ειναι.ευχαριστω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ε καλα η Μ.Π. μαλλον κατι δεν μας λεει σωστα και ολοι την προστατευουν για λογους ευνοητους.ουδεις την πιστεψε και εξακολουθει να μην την πιστευει.οταν βγει στη συνταξη και δεν εχει αναγκη να προστευεται πλεον για διαφορους λογους ή ισως και στα βαθεια γεραματα της ως αλλη marianne faithfull που αποκαλυψε τις συνθηκες θανατου του jim morrison μετα απο τεσσερις δεκαετιες σχεδον,αποκαλυψει και εκεινη με την σειρα της τις συνθηκες θανατου του παυλου σιδηροπουλου.ας ελπισουμε βεβαια να ζουμε εως τοτε για να μαθουμε την αληθεια. παντως αυτη η κατασταση αδικει τον παυλο σιδηροπουλο και την μνημη του εστω και ιστορικα.τοσα χρονια να αποκρυπτεται η αληθεια για τις συνθηκες θανατου του και με τροπο ντροπιαστικο προς την μνημη του, καθιστα την παρεα που βρισκοταν μαζι του εκεινο το μοιραιο βραδυ μηδενικης αξιας. επισης πιστευω ακραδαντα πως η αδελφη του μελινα και το στενο συγγενικο περιβαλλον του παυλου γνωριζει ολη την αληθεια με ονοματα και λεπτομερειες αλλα κρατουν σιγη ιχθυος.καποια στιγμη ολη αυτη η μυστικοπαθεια και συνωμοσια θα σπασει(μαλλον οταν ολοι τους φθασουν στα βαθεια γεραματα) και ο κοσμος θα μαθει τι πραγματικα συνεβη εκεινο το μοιραιο βραδυ και θα αποκαλυφθουν ολα με συγκλονιστικες λεπτομερειες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή