Πέμπτη 11 Ιουλίου 2019

ΧΑΛΚΙΔΙΚΗ – Εικόνες από την ταβέρνα της φρίκης

Σε αυτή την ταβέρνα βρήκαν φριχτό θάνατο, μία γυναίκα και ένα παιδάκι από τη Ρουμανία όταν καταπλακώθηκαν από το στέγαστρο που έπεσε στην διάρκεια της θεομηνίας. Τρομακτικές οι εικόνες που έρχονται από την Χαλκιδική. Επτά  οι νεκροί, δεκάδες οι τραυματίες. Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες. 


Στα Νέα Πλάγια Χαλκιδικής μία γυναίκα 54 ετών και ένα αγοράκι 8 ετών από τη Ρουμανία έχασαν τη ζωή τους, όταν καταπλακώθηκαν από πτώση στεγάστρου σε ταβέρνα (φωτο). Στο σημείο τραυματίστηκε ακόμα μία γυναίκα.

Χαλκιδική: H καταιγίδα ισοπέδωσε τα πάντα - Εικόνες από ψηλά αποκαλύπτουν την καταστροφή


Εικόνες πλήρους καταστροφής αντίκρισαν οι κάτοικοι και οι επισκέπτες της Χαλκιδικής την επόμενη μέρα της φονικής κακοκαιρίας που έπληξε την περιοχή με τραγικό απολογισμό εφτά νεκρούς. 

Κατεστραμμένα οχήματα και σκάφη, πλημμυρισμένοι δρόμοι, κατεστραμμένες επιχειρήσεις και καλλιέργειες, πεσμένοι στύλοι ηλεκτροδότησης και δέντρα, είναι λίγες από τις εικόνες της επόμενης μέρας. 


Το κύμα κακοκαιρίας στοίχισε τη ζωή σε εφτά ανθρώπους ενώ εκτός κινδύνου νοσηλεύονται στα νοσοκομεία Πολυγύρου Χαλκιδικής και Γεννηματάς και Παπανικολάου Θεσσαλονίκης δεκάδες άνθρωποι, ενήλικες και παιδιά, που τραυματίστηκαν χθες το βράδυ. Σπάνια και ακραία τύπου Supercell χαρακτηρίστηκε η φονική καταιγίδα από τον ομότιμο καθηγητή Μετεωρολογίας και Κλιματολογίας του ΑΠΘ, Θεόδωρο Καρακώστα




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου