Τρίτη 16 Ιουλίου 2019

Εκτός ΕΡΤ Ακριβοπούλου και Λαμπρίδη. Ποιοι άλλοι φεύγουν...

Οι συμβάσεις τους λήγουν τέλος του μήνα και δεν θα ανανεωθούν – Δείτε ποιοι άλλοι δημοσιογράφοι αποχωρούν...

 Οριστικά αυλαία θα ρίξουν οι εκπομπές «Δεύτερη Ματιά» με την Κατερίνα Ακριβοπούλου αλλά και η «Άλλη Διάσταση» με την Φωτεινή Λαμπρίδη. Ίδια τύχη θα έχει και η «Επόμενη Μέρα» με τον Σεραφείμ Κοτρώτσο.

Η ΕΡΤ σταματά τη συνεργασία της και με τους Μάνο Νιφλή, Κώστα Αλατζά και Αρη Ραβανό οι οποίοι έχουν συμβάσεις που λήγουν στις 26 Ιουλίου και δεν αναμένεται να ανανεωθούν.

Επίσης, οι δημοσιογράφοι Πάνος Χαρίτος, Σπύρος Χαριτάτος και Νίκος Μερτζάνης οι οποίοι είχαν προσληφθεί ως μετακλητοί σύμβουλοι της διοίκησης, αναμένεται να αποχωρήσουν αμέσως μόλις γίνουν αποδεκτές οι παραιτήσεις των μελών του ΔΣ με τα οποία συνεργάζονταν.

Να θυμίσουμε ότι ο Γιάννης Δρόσος έχει ήδη παραιτηθεί και του έχει ζητηθεί να παραμείνει στη θέση του έως ότου οριστεί η επόμενη διοίκηση της ΕΡΤ, καθώς επίσης ότι εκκρεμούν και οι παραιτήσεις των υπολοίπων μελών του ΔΣ.




4 σχόλια:

  1. ο κουλης δεν ειχε πει οτι δεν θα κανει απολυσεις?χαχαχα.αρχισαν τα οργανα!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. για ποιο λογο δεν αναρτηθηκε το σχολιο μου περι απολυσεων της νεας δημοκρατιας κυριε Νταλουκα? ειναι λογοκρισια ή κατι αλλο.αν μη τι αλλο υπαρχει συσχετισμος απολυσεων και νεας δημοκρατιας δεδομενου οτι οι ανθρωποι αυτοι ηταν αρνητικα προσκειμενοι προς την νδ.οποτε διαφαινεται μια εκδικητικοτητα απο πλευρας νδ με απολυσεις που αντικειται στις αρχικες δηλωσεις του μητσοτακη οτι κανεις δεν θα απολυθει.
    αυτο που θελω να καυτηριασω δεν ειναι οι απολυσεις οι συγκεκριμενες αλλα γενικα τις υποσχεσεις και τα ψεμματα των πολιτικων που δεν εχουν μπεσα.δεν ειναι τυχαιο αλλωστε οτι η αποχη κινειται σε μεγαλα επιπεδα.πώς να εμπιστευτεις λοιπον τους καθε λογης ψευτες και απατεωνισκους πολιτικαντηδες καθε ειδους και κομματικης παραταξης?ο ενας αλλοιωνει το αποτελεσμα του δημοψηφισματος κανοντας το ΟΧΙ σε ΝΑΙ ο αλλος υποσχεται πραγματα που δεν πραγματοποιει.τουλαχιστον ο χαρακτηρισμος μη σοβαρος αν οχι γελοιος τους αρμοζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Δεν βρήκαμε το σχόλιό σας που λέτε. αυτό το σχόλιο στείλατε και αυτό δημοσιεύουμε. Δεν κάνουμε λογοκρισία.

      Διαγραφή
    2. το αρχικο σχολιο μου ελεγε οτι ο μητσοτακης ελεγε οτι δεν θα κανει απολυσεις ενω ξεκινησε την θητεια του με απολυσεις.ολοι τους ψευτες..ουδεις μπορει να φανταστει τι μας περιμενει ειτε με δεξιους ειτε με αριστερους.

      Διαγραφή