Πέμπτη 4 Ιουλίου 2019

Ο Άδωνις στο Μαρούσι – Τι έγινε στην ομιλία του στην πλατεία Ηρώων

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, χωρίς εξέδρα και γιγαντοοθόνες, σε μία συγκέντρωση τύπου circle of friends, μίλησε χθες στο Μαρούσι, τοξεύοντας με λεκτικά βέλη τον Αλέξη Τσίπρα.

«Είμαστε τρεις και μία από την ημέρα που θα φύγει η χειρότερη κυβέρνηση όλων των εποχών!» είπε αρχίζοντας την ομιλία του. Χαρακτήρισε τον πρωθυπουργό «ανερυθρίαστο ψεύτη» και ανίκανο όχι μόνο ως πολιτικό, αλλά και ως μηχανικό, λέγοντας στο τέλος της ομιλίας του «Ακόμα και ο πιο φανατικός συριζαίος, δεν θα τον εμπιστευόταν να του χτίσει το σπίτι!». 



Στο ακροατήριο ήταν ο Αντώνης Σαμαράς, ο Θόδωρος Αμπατζόγλου, η Ιωάννα Καλαντζάκου, ο Άρης Πορτοσάλτε, και πολλοί άλλοι φίλοι και μέλη της ΝΔημοκρατίας. 

Credits – Όλες οι φωτογραφίες ΜΑΡΟΥΣΙ Ανεξάρτητο Παρατηρητήριο 2019 


Ο Άδωνις Γεωργιάδης, δεν άφησε ασχολίαστη την πρόσφατη συνέντευξη του Αλέξη Τσίπρα στον ΣΚΑΪ. Συγκεκριμένα είπε: 

«Για τον ΣΚΑΪ ήταν μεγάλη επιτυχία χθες που ο κύριος Τσίπρας αναγκάστηκε να καταπιεί το εμπάργκο και όσα έλεγε όλο τον χρόνο που μας πέρασε και πήγε εκεί και κάθισε 2,5 ώρες γιατί κατάλαβε και ο ίδιος ότι όσα έλεγε ήταν παραμύθια της Χαλιμάς. Και να πω, παρόλο που όπως ξέρετε ο χαρακτήρας αυτών των συγκεντρώσεων που κάνουμε στις πλατείες σε αυτή μου την προεκλογική εκστρατεία είναι να μιλάω εγώ λίγο και να μιλάτε εσείς πολύ. Να λέω εγώ λίγα και να ακούω από εσάς πολλά. Όμως θέλω από τη χθεσινή συζήτηση που έγινε στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, να αναφέρω  δύο ενσταντανέ τα οποία θα μείνουν και θα χαρακτηρίζουν για πάντα τον κύριο Τσίπρα... »

και συνέχισε λέγοντας

«Το ένα, είναι το απίστευτο ψέμα. Υπάρχει ένας, ο πιο φανατικός Συριζαίος που μπορεί να πιστέψει στα αλήθεια ότι ο Πρωθυπουργός της Ελλάδας, ερχόμενος από τη Βοσνία, το βράδυ της τραγωδίας στο Μάτι, δεν είχε καμία πληροφόρηση για το τι γινότανε, και όταν προσγειώθηκε το αεροσκάφος, μέχρι να πάει στο κέντρο επιχειρήσεων, δεν άνοιξε το κινητό του... θέλω να σκεφτείτε την εικόνα όταν προσγειώνεται ένα αεροσκάφος σε πόσα δευτερόλεπτα ανοίγουμε όλοι τα κινητά μας, και δεν είμαστε πρωθυπουργοί, και δεν έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία τραγωδία...και ο κύριος Τσίπρας, θέλει να μας κάνει να πιστέψουμε ότι προσγειώθηκε, έτυχε να μην ανοίξει το κινητό του, και όταν έφθασε στο κέντρο επιχειρήσεων και ήρθε στις κάμερες, δεν κατάλαβε λέει ότι ήταν σε ζωντανή μετάδοση. Και σας ρωτάω, υπάρχει ένας που μπορεί να πιστέψει αυτό το ψέμα;

Ο άνθρωπος αυτός, ακόμα και χθες, την τελευταία στιγμή που είχε την ευκαιρία να κοιτάξει τον ελληνικό λαό στα μάτια και να του πει την αλήθεια, ακόμα και χθες, επιβεβαίωσε τον τίτλο του, ότι είναι ο μεγαλύτερος ψεύτης όλων των εποχών, και βεβαίως ότι συνεχίζει να παίζει θέατρο πάνω στα πτώματα της τραγωδίας. Είμαι απολύτως βέβαιος ότι ο ελληνικός λαός την Κυριακή θα του εξηγήσει με βροντερό τρόπο τη γνώμη του γι αυτόν και για όσα έκανε αυτά τα τεσσεράμισι χρόνια, που πραγματικά έκανε τη ζωή μας μαύρη σε όλα τα επίπεδα... 

Το δεύτερο το οποίο είπε, και είναι ακόμα πιο εξωφρενικό, ήταν όταν ρωτήθηκε για τη σχέση του με τον Πετσίτη. Και ακούστε τι είπε: Μα όποιος θέλει, λέει μπαινοβγαίνει στο Μαξίμου. Συγνώμη ρε παιδιά, σε ένα νυχτερινό κέντρο να πας, κλείνεις θέση για να μπεις μέσα και όταν φτάνεις σε ρωτάνε αν έχεις κράτηση. Και στο Μέγαρο Μαξίμου, αυτό που σου λένε είναι όποιος θέλει μπαίνει, όποιος θέλει βγαίνει; Και το είπε στην τηλεόραση χωρίς ντροπή ο ανερυθρίαστος ψεύτης. Για να κρύψει τη διαφθορά που υπήρχε μέσα στην κυβέρνησή του...» 

Ο Άδωνις Γεωργιάδης, εμφανίστηκε σίγουρος για τη νίκη της ΝΔημοκρατίας και ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης θα είναι ο πρωθυπουργός που θα βάλει τέλος «στην τετραετία της ύφεσης και της μιζέριας», όπως είπε: 

«Τώρα, με τον επερχόμενο πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, θα κάνουμε το μεγάλο άλμα προς τα εμπρός, και θα ολοκληρώσουμε, αυτό που δυστυχώς διεκόπη, όταν η ανίερη συμμαχία του ΣΥΡΙΖΑ με τον Καμμένο, τη Χρυσή Αυγή και τον Κουβέλη, γιατί πρέπει να θυμόμαστε τι έγινε, αυτοί συμμάχησαν τότε για να σταματήσει η προσπάθεια της κυβερνήσεώς μας, και σταμάτησαν την προσπάθεια, και ζήσαμε την τετραετία της ύφεσης και της μιζέριας. Και θα έρθει τώρα ο Κυριάκος Μητσοτάκης, με τη στήριξη όλου του ελληνικού λαού, να πάρει τη σκυτάλη από εκεί που την άφησε ο Αντώνης Σαμαράς για να πάμε την Ελλάδα μπροστά». 





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου