Κυριακή 30 Ιουνίου 2019

Γιάννης Αντετοκούνμπο: Αποθεώθηκε από χιλιάδες φανς στα Σεπόλια

Ο Γιάννης Αντετοκούνμπο αποθεώθηκε χθες στα Σεπόλια.
Πήγε πάλι εκεί και για να παρακολουθήσει την τελική φάση  του τουρνουά μπάσκετ 3on3 που διοργανώνει μαζί με τα αδέρφια του.



Ο «Greek Freak» δεν ξεχνά ποτέ τη γειτονιά από όπου ξεκίνησε, για αυτό και συστήνεται ως «just a kid from Sepolia».


 Ο "Greek Freak" αποθεώθηκε, όταν έκανε την εμφάνισή του. 

Ακόμη και στις ταράτσες των πολυκατοικιών ανέβηκαν αρκετοί, για να τον δουν και να τον χειροκροτήσουν. 

«Δεν φανταζόμουν πως θα μπορούσε να γίνει κάτι τέτοιο εδώ, στα Σεπόλια. Τους ευχαριστώ όλους. Το θέμα είναι να μην ξεχνάς ποτέ από πού ξεκίνησες. Αυτό υποστηρίζει και αυτό το event. Θέλω να ξεκινάω πάντα από τα Σεπόλια. Ακόμα δεν έχουμε συνειδητοποιήσει ακριβώς τι έχει γίνει. Είμαστε πολύ χαρούμενοι», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Γιάννης Αντετοκούνμπο από το κέντρο του ανοιχτού γηπέδου στα Σεπόλια.

Στο event, έδωσαν το «παρών» και αρκετά μεγάλα ονόματα του ελληνικού μπάσκετ. Εκεί ήταν οι Νίκος Ζήσης, Θοδωρής Παπαλουκάς, Λάζαρος Παπαδόπουλος και Βασίλης Σπανούλης.


 Antetokounbros Academy
Τα αδέρφια Αντετοκούνμπο ανακοίνωσαν τη δημιουργία ακαδημίας μπάσκετ για τα παιδιά που δεν έχουν την οικονομική δυνατότητα να κυνηγήσουν τα όνειρά τους. Όπως ενημέρωσαν ο Γιάννης κι ο Θανάσης το όνομα αυτής θα είναι «Antetokounbros Academy» και στόχος θα είναι να βοηθήσει όλα τα παιδιά να μάθουν τα μυστικά του μπάσκετ. Η Ακαδημία ιδρύεται σε συνεργασία με το «Eurohoops» και το Ίδρυμα Ωνάση.






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου