Πέμπτη 9 Μαΐου 2019

Αμπατζόγλου και Σταθούλης «πυροβολούν» Καραμέρο



ΑΜΠΑΤΖΟΓΛΟΥ : «Έργα που έπρεπε να γίνουν, για να μην πνιγόμαστε δεν έγιναν γιατί δεν υπέγραφε ο Γιώργος Καραμέρος»
ΣΤΑΘΟΥΛΗΣ : «Ως αντιπεριφερειάρχης ο Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος τώρα θέλει να γίνει Δήμαρχος, δεν υπέγραφε για να πάρουμε τα χρήματα, και να κάνουμε έργα υποδομής στο Μαρούσι!». 



Ισχυρές βολές ρίχτηκαν από τους Θ.Αμπατζόγλου και Σ.Σταθούλη, κατά του Γ.Καραμέρου, στην διάρκεια της προεκλογικής συγκέντρωσης του Σπύρου Σταθούλη.

Την πολυπληθή (πάνω από 400 άτομα) συγκέντρωση, διοργάνωσαν στις 6/5/2019, ο Σπύρος Σταθούλης και η σύζυγός του Κατερίνα, στην... πυλωτή της πολυκατοικίας όπου διαμένουν! Προλόγισε ο Θανάσης Βλαχοπιώτης, και μεταξύ άλλων, παρευρέθηκαν οι υποψήφιοι δημ. σύμβουλοι: Παύλος Ασλανίδης, Αντώνης Κλάδης, Χρυσόστομος Σχινάς και Παναγιώτης Μακροποδάρας.


Σπύρος Σταθούλης :

«Είμαι συγκινημένος απόψε γιατί γέμισε η πυλωτή από φίλους μας, φίλους από αυτή τη γειτονιά, αλλά και από άλλες περιοχές του Αμαρουσίου. Ευχαριστώ όλους σας που με τιμήσατε...»

Για τα οικονομικά του Δήμου, είπε:

«Σήμερα και ύστερα από δικές μας προσπάθειες, ξεχρεώσαμε και ο Δήμος έχει μεγάλο ταμιακό απόθεμα, και συνεπώς τη δυνατότητα να προσφέρει στους δημότες και να κάνει έργα υποδομής...»

Για τα έργα υποδομής που δεν έγιναν, επέρριψε ευθύνες στην Περιφέρεια και στον Γιώργο Καραμέρο:

«Έχουνε μείνει ανολοκλήρωτα έργα υποδομής όπως είναι τα όμβρια, όπως είναι το Ρέμα, όπως είναι οι σωστές ασφαλτοστρώσεις... δεν προχώρησαν να ολοκληρωθούν, γιατί η περιφέρεια δεν έδωσε τα κονδύλια στο Μαρούσι. γιατί ο αντιπεριφερειάρχης, ο Γιώργος Καραμέρος, ο οποίος τώρα θέλει να γίνει δήμαρχος, δεν υπέγραφε για να πάρουμε τα χρήματα, και να κάνουμε αυτά τα έργα και απλά καθυστερούσε την υλοποίησή τους...» 

Στη συνέχεια, πήρε το λόγο ο υποψήφιος Δήμαρχος Αμαρουσίου, Θόδωρος Αμπατζόγλου: «Όσο πλησιάζουν οι μέρες της εκλογικής αναμέτρησης, τόσο ο κόσμος δείχνει τη βούλησή του να πάμε το Μαρούσι σε μια Νέα Εποχή...» είπε και έδωσε τα βασικά σημεία των στόχων του, καλώντας τον κόσμο στην συγκέντρωση που θα κάνει στο Δημαρχείο (Κυριακή 12 Μαίου στις 11 π.μ) οπότε και θα παρουσιάσει πλήρες το πρόγραμμά του. 

Για τον Γιώργο Καραμέρο, είπε:

«Οι ευθύνες πρέπει να πηγαίνουν εκεί που υπάρχουν.Το ρέμα της Σαπφούς, δεν έχει διευθετηθεί, ενώ είναι αρμοδιότητα της Περιφέρειας και όχι του Δήμου. Επί πέντε χρόνια, ο άνθρωπος που ήταν αρμόδιος να κινήσει τις μελέτες για να προχωρήσουν τα έργα, για να μην πνιγόμαστε και να μην δημιουργείται αυτή η ντροπή με τα νερά παντού, δεν έκανε τίποτα. Ο άνθρωπος αυτός, ονομάζεται Γιώργος Καραμέρος, δεν το έκανε και θυμήθηκε τώρα να κάνει τον Δήμαρχο Αμαρουσίου για να μας σώσει... η άθλια κατάσταση σε πάρα πολλά σημεία στους δρόμους , οι λακκούβες, τα σαμαράκια, η κακή ασφαλτόστρωση.. όλα αυτά διορθώνονται με ένα κονδύλι 5 εκατομμυρίων που δικαιούται ο δήμος, αλλά δεν το πήρε, γιατί ο άνθρωπος που έπρεπε να υπογράψει το κονδύλι αυτό, ονομάζεται Γιώργος Καραμέρος. Ήταν υπεύθυνος αντιπεριεφερειάρχης πέντε χρόνια, και δεν το έκανε για την πόλη και τώρα ζητάει την ψήφο μας για να μας σώσει...

Πρέπει αυτά να λέγονται για να ξεκαθαρίζονται οι ευθύνες. Εμείς κάνουμε πολιτική κριτική. Εμένα δεν θα με ακούσετε ούτε μία φορά να μιλήσω υβριστικά εναντίον κάποιου ανθυποψηφίου. Θεωρώ όμως ότι η πολιτική κριτική πρέπει να γίνεται για να μπορεί να γνωρίζει ο κόσμος τι ακριβώς συμβαίνει...»




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου