Δευτέρα 4 Μαρτίου 2019

Αυτοκτόνησε ο τραγουδιστής Keith Flint – ερωτηματικά για τους λόγους της αυτοκτονίας

Νεκρός βρέθηκε σήμερα το πρωί 4 Μαρτίου 2019, ο Keith Flint, τραγουδιστής του συγκροτήματος Prodigy.

Οι αστυνομικοί, είχαν πάει να τον αναζητήσουν στο σπίτι του στο Essex, ύστερα από τηλεφωνήματα που τους έκαναν φίλοι του, εκφράζοντας φόβους για τη ζωή του.



Ο αρχηγός του γκρουπ, Liam Howlett, με ανάρτησή του στο instagram, επιβεβαίωσε ότι πρόκειται για αυτοκτονία. Ο Keith Flint, ήταν 50 ετών. 

Ο Keith Flint και ο Maxim Reality σε συναυλία στο Brixton (2017). Φωτογραφία: Simone Joyner/Getty Images

Οι Prodigy σχηματίστηκαν το 1990, στο Λονδίνο και έγιναν διάσημοι, χάρη και στη σκηνική παρουσία του Keith Flint, που με το πανκ παρουσιαστικό και τον δυνατό έως ακραίο χορό του, ηλέκτριζε τα πλήθη. Στην ιστορία θα μείνει η ερμηνεία του στο τραγούδι Firestarter.



Οι λόγοι που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία δεν είναι ακόμα γνωστοί.
Πάντως, το 2015, σε συνέντευξή του στον δημοσιογράφο Matt Blake, είχε πει ότι θα αυτοκτονήσει όταν αισθανθεί πως έχει γεράσει.

Συγκεκριμένα, είχε πει:
«Ζω τα πάντα. Δεν αφήνω τίποτα για μετά Τα κάνω όλα τώρα. Και όταν τελειώσω με όλα αυτά θα αυτοκτονήσω... Ορκίζομαι, αυτό δεν είναι αυτοκτονικό, αντίθετα είναι πολύ θετικό. Όταν θα αρχίσω να τα κάνω πάνω μου στο κρεβάτι, θα πάω να πέσω στις ρόδες ενός λεωφορείου» 

Ο Keith Flint, μπορεί να έδινε την εικόνα, ενός ανέμελου που γεύεται στο έπακρο τη ζωή, όμως η πραγματικότητα ήταν άλλη. Έδινε μάχη να απαλλαγεί από τα ναρκωτικά, το ποτό, και την κατάθλιψη. Η σκληρή αλήθεια είναι πως ένιωθε τόσο μεγάλη μοναξιά, που κάποτε παραδέχτηκε πως ο μόνος λόγος που τον κρατάει στη ζωή, είναι που λυπάται για το που θα αφήσει τα έξι σκυλιά του.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου