Παρασκευή 22 Φεβρουαρίου 2019

Η Ξένια (JePixel) στο Φεστιβάλ Ιαπωνίας

Μία Ρωσίδα που ελληνοποιήθηκε αλλά λατρεύει και την Ιαπωνία. 
Η Ξένια Μοτσκαλίδου (ψευδώνυμο JePixel) γεννήθηκε στην Μόσχα το 1998. Στην ηλικία των 9 ετών ήρθε και ως σήμερα μένει στην Ελλάδα.  Δεν θυμάται τον εαυτό της να μην ασχολείται με σχέδιο. Ξεκίνησε να την απασχολεί σοβαρά η ζωγραφική πριν δύο χρόνια. Πήρε την απόφαση να σπουδάσει στον ΑΚΤΟ, στην Αθήνα, στο τμήμα του Sketch, Comics & Cartoon. 


at the end of the day 
by JePixel

Ο τομέας που ασχολείται κυρίως είναι η ψηφιακή τέχνη και ειδικότερα οι εικονογραφήσεις χαρακτήρων, fanart και fantasy concepts. Συμμετέχει στο Japan Festival που θα γίνει στις 19 Μαρτίου 2019, στην Αθήνα.


Σχετικά με το Japan Festival 

Το πρώτο Ιαπωνικό φεστιβάλ θα γίνει στο New York College (Λεωφόρος Βασιλίσσης Αμαλίας 38, Αθήνα), την Κυριακή 17 Μαρτίου 2019.

Επικοινωνία 
Τηλ : 21 0322 5961 
!!! ΕΙΣΟΔΟΣ ΔΩΡΕΑΝ !!! 

Θα βρείτε:
- Δεκάδες Εκθέτες Ιαπωνικής Θεματολογίας
- Ιαπωνικό Anime / Manga / Culture Merchandise
- Ιαπωνικά Retro και σύγχρονα Videogames
- Cosplay Photobooth, Workshop & πάρα πολλά Cosplay
- Επιδείξεις Πολεμικών και άλλων Ιαπωνικών Τεχνών
- Καλλιτέχνες Ιαπωνικού Σχεδίου
- Ομιλίες Ιαπωνικής Θεματολογίας
- Παρουσιάσεις & Workshops Ιαπωνικής Κουλτούρας
- Ιαπωνικό Φαγητό 

Η Ιαπωνία έχει μια ομορφιά που πολλοί δεν γνωρίζουν. Η κουλτούρα της Ιαπωνίας, δεν είναι μόνο πολεμικές τέχνες, είναι και Καλλιγραφία Shodo ,και Aνθοδετική Ikebana,και Τελετή του τσαγιού, και Xαρτοδιπλωτική Origami , είναι επίσης και προσφορά στον άνθρωπο, μέσω της θεραπείας του Shiatsu και του Reiki και πολλών άλλων. 

Το φεστιβάλ θα έχει διαδραστικό χαρακτήρα ώστε να μπορέσετε να πάρετε μια καλή “ γεύση” από Ιαπωνία κυριολεκτικά και μεταφορικά . Στο φεστιβάλ θα μπορέσετε να παρακολουθήσετε αλλά και να λάβετε μέρος σε workshops, παρουσιάσεις, ομιλίες, διαγωνισμούς, επιδείξεις και πολλά αλλά .

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου