Κυριακή 23 Δεκεμβρίου 2018

ΜΑΡΟΥΣΙ – Είναι Xmas γάτοι... Τι παίζει στην πόλη

Τους είδαμε και τους χαρήκαμε. Νέοι έπαιξαν σήμερα μουσικές, τραγούδησαν και χόρεψαν μπάλλο, επί της οδού Ερμού στο Μαρούσι. Πάντα τέτοια παιδιά! Καλά Χριστούγεννα! Ειναι αυτές οι εικόνες που μας δίνουν ένα χαμόγελο και κάποια ελπίδα. Θυμηθήκαμε και τους στίχους του ποιητή: "Ελάτε λοιπόν όλοι μαζί/να φυσήξουμε αυτό το μικρό καρβουνάκι στη χόβολη της ελπίδας..." (Τάσος Λειβαδίτης, “ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΩΝ” 1956). 


● Ο παιδίατρος Κώστας Νταλούκας (φωτο), υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος, με τον συνδυασμό του Γιάννη Νικολαράκου. Καλή επιτυχία, στον αγαπημένο παιδίατρο του Μαρουσιού!

● Ο Στέφανος Τσιπουράκης, είδε και απόειδε, κατάλαβε πως δεν τον παίρνει για Δήμαρχος, και τελικά προσχώρησε (ως υποψήφιος δημοτικός σύμβουλος) στον συνδυασμό Αμπατζόγλου. 

● Κάποια παντοπωλεία, έβγαλαν σήμερα, μεζεδάκια στον δρόμο, σαν δείγμα της μέσα πράμάτειας. Σωστή κίνηση παιδιά. Ο κόσμος, δοκίμαζε, και όσοι έμειναν ευχαριστημένοι έμπαιναν στο μαγαζί. Γουρούνι στο σακί δεν αγοράζει κανένας.Το αυτό πρέπει να γίνει και στις δημοτικές εκλογές. Δείξε μου πρόγραμμα, τι θα κάνεις, δείξε χαρακτήρα, πως δεν είσαι μία από τα ίδια, τα γνωστά και φθαρμένα, αν θες να σε ψηφίσω.

● Ο Γιώργος Πατούλης δηλώνει πως στηρίζει Θεόδωρο Αμπατζόγλου.


● Who is the Boss? Μαρίνα Πατούλη : «Τον Μάιο του 2019, μαζί με μια ομάδα ανθρώπων που δεν συμβιβάζονται με συμβατικές και «προκατασκευασμένες» λύσεις, θα διεκδικήσουμε τον Δήμο Αμαρουσίου, για να συνεχίσουμε και να ολοκληρώσουμε το επιτυχημένο έργο της σημερινής διοίκησης».

Έντεκα νέους υποψήφιους δημοτικούς σύμβουλους, παρουσίασε ο Γιώργος Καραμέρος. Τα νέα πρόσωπα, του συνδυασμού #ΕΝΩΜΕΝΟ ΜΑΡΟΥΣΙ, είναι οι: Σταμάτης Λένης, Καθηγητής Φυσικής Αγωγής- Πρωταθλητής Στίβου, Μάριος Μανιός, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Σταματία Μαρτίνη, Στέλεχος Υπηρεσίας Πολιτικής Αεροπορίας, Αντώνης Μπιλιλής, Αυτοκινητιστής με ενεργή δράση για την προστασία των ΑΜΕΑ, Δημήτρης Νάνος, Ιδιωτικός Υπάλληλος, Γιώργος Οικονόμου, Πλοίαρχος ε.α Λιμενικού Σώματος, Ντέπη Σακελλαρίου, Σολίστ- Διπλωματούχος Καθηγήτρια Πιάνου- Μουσικοπαιδαγωγός, Γιώργος Τσιράκης, Ταξίαρχος ε.α, Πρόεδρος Συλλόγου Γονέων & Φίλων Αυτιστικών Ατόμων «Αναγέννηση», Μιχάλης Χατζηαρσενίου, Δικηγόρος, Κώστας Χροναίος, Αρχιτέκτονας, Σίμων Χωραφόπουλος, Δημοσιογράφος. 

● Επιμένει ο Νώντας Γαρδέλης πως έχει κόσμο που τον στηρίζει και κάνει αυτόνομη κάθοδο.

● Τι κάνει ο Πάνος Βραχνός; Ανακοίνωσε υποψήφιους; Ουδέν νεώτερον από το χειρουργικόν Μέτωπο.

Αράμ στην οδό Ερμού στο Μαρούσι. Μακράν το καλύτερο παντοπωλείο. 
Για φάβα, ρέγκα, τυριά, αλλαντικά και άλλες νοστιμιές (Ερμού 34, Τηλ: 210-80.23.649). Σε λίγες μέρες, ο Αράμ, σε αποκλειστική συνέντευξη, αποκαλύπτει την ιστορία και τα μυστικά του. Μόνο στο ΜΑΡΟΥΣΙ Ανεξάρτητο Παρατηρητήριο.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου