Σάββατο 8 Δεκεμβρίου 2018

Έγκλημα στη Ρόδο: Σε ξεχωριστές φυλακές, μεταφέρονται οι δολοφόνοι της 21χρονης φοιτήτριας

Οι δύο κατηγορούμενοι, κρίθηκαν χθες προφυλακιστέοι με τη σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, και μεταφέρονται προσωρινά σε ξεχωριστές φυλακές, μέχρι την εκδίκαση της υπόθεσης.Ο 19χρονος Αλβανός, στις φυλακές του Αυλώνα, και ο 21χρονος Ροδίτης στα Γρεβενά.

Η μεταγωγή τους πραγματοποιείται υπό άκρα μυστικότητα, καθώς ακόμη δεν έχει καταλαγιάσει η οργή της τοπικής κοινωνίας για το στυγερό έγκλημα που φέρονται να έχουν διαπράξει και η οποία εκφράστηκε και χθες έξω από τα δικαστήρια της Ρόδου.

Για περισσότερες από εννέα ώρες απολογούνταν χθες, οι δύο κατηγορούμενοι για τη δολοφονία της 21χρονης Ελένης Τοπαλούδη. Και οι δύο, αρνήθηκαν τις κατηγορίες και επέρριψαν τις ευθύνες ο ένας στον άλλον!

Μετά τις απολογίες τους και την κατά αντιπαράσταση εξέτασή τους, με σύμφωνη γνώμη εισαγγελέα και ανακρίτριας, κρίθηκαν προφυλακιστέοι και πήραν τον δρόμο για τις φυλακές. 

Οι απολογίες και η κατ' αντιπαράσταση εξέταση 

Λίγο πριν τις εννέα το πρωί, ο 21χρονος Ροδίτης συνοδευόμενος από τους συνηγόρους του, Άκη Δημητριάδη και Ματούλα Παπαβεργή πέρασαν την πόρτα της ανακρίτριας Ρόδου. Ο 21χρονος αρνήθηκε τις κατηγορίες και ισχυρίστηκε ότι όλα έγιναν από τον 19χρονο συγκατηγορούμενό του.

Συγκεκριμένα,  δήλωσε στην ανακρίτρια πως ο 19χρονος χτύπησε την κοπέλα, ενώ αυτός κινήθηκε να την ...προστατέψει. Ο 19χρονος όμως, τον απείλησε πως θα πάθαινε και αυτός τα ίδια, έτσι φοβήθηκε και πήγε στο άλλο δωμάτιο σοκαρισμένος.

Ο ίδιος φέρεται να δήλωσε πως ο 19χρονος ήταν αυτός που την πέταξε στη θάλασσα, και πως τον απείλησε να μην πει το παραμικρό για όλα αυτά, ενώ τον εξανάγκασε να επιστρέψουν σπίτι για να το καθαρίσουν.

Τα αντίθετα ακριβώς ισχυρίστηκε ο 19χρονος.

Είναι προφανές, πως οι δύο δράστες, προσπαθούν με κάθε τρόπο να σώσουν τα τομάρια τους.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου