Κυριακή 11 Νοεμβρίου 2018

Οι street artists και γκραφιτάδες του Μαρουσιού κοσμούν με τα έργα τους το Γυμναστήριο Σπύρος Λούης

Γκραφίτι και έργα street art, αξιοθαύμαστης τεχνικής, από νεαρούς μαρουσιώτες, δίνουν ένα άρωμα Τέχνης στο Κλειστό Γυμναστήριο Σπύρος Λούης. Στη φωτογραφία, βλέπουμε την Νάντια Πυθαρά, τραγουδίστρια του ροκ συγκροτήματος Least Concern, μπροστά σε ένα πολύ όμορφο έργο street art, στο Γυμναστήριο του Αμαρουσίου.



Το Γυμναστήριο Σπύρος Λούης, στην οδό Βασιλίσσης Όλγας 12, πολύ κοντά στον σταθμό του ΗΣΑΠ, δεν είναι μόνο χώρος για αγώνες μπάσκετ. Κατά καιρούς, έχουν γίνει εκεί γιορτές, και εκδηλώσεις διάφορες. 


Φωτο: Γκραφιτάδες επί το έργον. Βάφουν τοίχο στο Γυμναστήριο Σπύρος Λούης.

 Στον εξωτερικό χώρο του Γυμναστηρίου, δραστήριοι νεαροί έχουν γεμίσει τους τοίχους με γκραφίτι. Πολλά από αυτά, δεν είναι μόνο μυστήριες υπογραφές και ψευδώνηυμα, αλλά εικόνες απίστευτης ομορφιάς. Έτσι, το Γυμναστήριο Σπύρος Λούης, αποτελεί οιονεί υπαίθρια Γκαλερί Τέχνης.

Στη φωτογραφία, βλέπουμε την Πόπη Νταλαχάνη, κιθαρίστρια του ροκ συγκροτήματος Dilemma, με προσωπογραφία street art, στο Γυμναστήριο Σπύρος Λούης. 
Πολλοί καλλιτέχνες, και από Μαρούσι και από άλλες περιοχές, θέλησαν να φωτογραφηθούν, μπροστά σε αυτά τα ωραία γκραφίτι.

Ένα ακόμη παράδειγμα, είναι ο Γιώργος Rous
που τον βλέπουμε καθισμένο μπροστά σε τοίχο με γκραφίτι, στο Γήπεδο Σπύρος Λούης. Με καλλιτεχνικό τρόπο αναγράφεται ΟΥΣΤ, που είναι το ψευδώνυμο, και ίσως ένα σύνθημα του άγνωστου που το έφτιαξε. Ο νεαρός βαφέας προφανώς της κουλτούρας του χιπχ-χοπ, εκφράζει έτσι την αποδοκιμασία του σε όλα τα μίζερα και στραβά. Ο Γιώργος Rous, είναι βέβαια ο ροκ τραγουδοποιός, που έγινε πολύ γνωστός με το τραγούδι του, Εξαιρέσεις.

Credits: Όλες οι φωτογραφίες, Μανώλης Νταλούκας


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου