Παρασκευή 16 Νοεμβρίου 2018

Πάνος Παναγιωτόπουλος- στηρίζει Νικολαράκο

Ο γνωστός δημοσιογράφος, δικηγόρος και πολιτικός, 
Πάνος Παναγιωτόπουλος  στηρίζει Νικολαράκο. Στην συγκέντρωση που έγινε χθες, στο Cafe 33 Στοά στην οδό Ερμού, όπου και ανακοινώθηκε επίσημα η υποψηφιότητα Νικολαράκου, ο Πάνος Παναγιωτόπουλος, είπε μεταξύ άλλων:



"Κυκλοφορώ στο Μαρούσι, γιατί ψωνίζω από το Μαρούσι. Ψωνίζω στου Μπατανιάν, ας πούμε, τα ωραιότερα αλλαντικά, τυριά και άλλα προϊόντα. Τρώω, σε μαγαζιά που έχουν ωραία σουβλάκια στην περιοχή. Λοιπόν, τα τελευταία οκτώ, εννιά χρόνια, η ζωή στο λεκανοπέδιο έχει γίνει μαρτυρική. Οι χθεσινοί άρχοντες και νοικοκυραίοι, γονατίσαμε, από κάθε λογής προβλήματα φόροι, εισφορές, τέλη... Τι θέλουμε λοιπόν...
Θέλουμε έναν άνθρωπο να μας κάνει την καθημερινότητα, ολιγότερο οδυνηρή ή κατά το δυνατόν, περισσότερο ευχάριστη. Εγώ, σας το λέω μέσα από την καρδιά μου, ξέρω καλά τον ψηλό, εγώ ο κοντός, και πιστεύω ότι ο Νικολαράκος,  που είναι νοικοκύρης, μερακλής, φίλος του ωραίου, άνθρωπος με θετικά vibes, με ωραία ενέργεια, δημιουργικός και αισιόδοξος, μπορεί να κάνει το Μαρούσι καλύτερο".

Στην συγκέντρωση, δήλωσαν επίσης την στήριξή τους, στον Γιάννη Νικολαράκο, ο γυναικολόγος Τάσος Αγιοστρατίτης, ο δημοσιογράφος Κωνσταντίνος Μπογδάνος και ο δήμαρχος Κηφισιάς, Γιώργος Θωμάκος. 






Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου